Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Δόξα, στην απουσία των διεθνών: «Σε αυτή τη λογική θα μπούμε από Δευτέρας. Έχουμε 10 διεθνείς, καλέστηκε και ο Τάμαρι για κάποια φιλικά, πέραν από τον Ομάρ Χάνι. Έχουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, συν τον Πάβλοβιτς που είναι μια επιπλέον απουσία. Αντιλαμβάνεστε, πως η προετοιμασία δεν αφορά το παιχνίδι με τη Δόξα, αλλά οι προπονήσεις περιορίζονται σε θέματα φυσικής κατάσταση. Γι’ αυτό επέλεξε και ο κ. Ντολ να γίνει το φιλικό, για να μη μείνουν αδρανείς οι ποδοσφαιριστές. Το φιλικό, είναι με τον Ακρίτα 10:30 τη Παρασκευή, στον Αρχάγγελο κεκλεισμένων. Ουσιαστικά από Δευτέρας θα μπούμε στη διαδικασία επανέναρξης της προετοιμασίας. Όχι μόνο για το παιχνίδι με τη Δόξα, αφού θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερος».

Πως βλέπετε το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής; Πως το αντιμετωπίζετε στο ΑΠΟΕΛ; «Όταν δει κάποιος τα αποτελέσματα από στατιστικής άποψης, είναι ότι οι 11 ομάδες, είναι με 4 και 5 παιχνίδια. Τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, έχουμε μόλις τρεις αήττητες ομάδες, και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πόσο μάλλον, όταν όλες οι ομάδες έδειξαν αρκετές αρετές. Ακόμη και αυτά τα παιχνίδια που είναι ανοικτά στο σκορ, διαμορφώνονται χωρίς να είναι τόσο ξεκάθαρα. Θεωρώ πως από το 2010 το πρωτάθλημα είναι υψηλού ανταγωνισμού. Δεν νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια».

Θα κυνηγήσουν περισσότερες ομάδες τη διάκριση φέτος: «Δεν ξέρω για το πρωτάθλημα. Το σημαντικό, είναι ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει κάποιος ποιες θα είναι οι ομάδες της πρώτης εξάδας. Συνήθως μιλάμε για την πρώτη εξάδα, όμως και για τη δεύτερη δεν μπορεί να προδικάσει κάποιος ποιες θα πάνε διαβάθμιση. Απλά το πρωτάθλημα, επιβεβαιώνει την αντίληψη ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».