Μπορεί ο Τόμας Ντολ να υπεραμύνθηκε των επιλογών του στο αγώνα με την Ντουντελάντζ και μέχρι ενός σημείου αυτό είναι δικαιολογημένο, αλλά περιμένουμε με αγωνία πώς θα αντιδράσει από δω και πέρα ο Γερμανός τεχνικός ούτος ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Με το καλημέρα που ανάλαβε την ομάδα ο κ. Ντόλ μετέτρεψε το 3-5-2 του Τραμεντσάνι σε 4-5-1 και 4-4-2, με αποτέλεσμα να έχει μια επική ανατροπή στο Καζακστάν, δυο πολύ καλές εμφανίσεις με τον Άγιαξ και μια σχετικά εύκολη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας βρήκε αγωνιστική ταυτότητα, ξαφνικά έρχεται το παιχνίδι των ομίλων βυθίζοντας τους πάντες σε έντονο προβληματισμό.

Δεν ξέρουμε ούτε θα μπούμε τώρα στη διαδικασία να βρούμε τους λόγους που ώθησαν τον Τόμας Ντολ να παρατάξει την ομάδα με ένα δοκιμασμένα αποτυχημένο σύστημα αλλά περιμένουμε ότι και ο ίδιος έμαθε από τα λάθη του κάνοντας διορθωτικές κινήσεις.

Η εμμονή του Πάολο Τραμετσάνι σε ένα μη λειτουργικό σύστημα ήταν από τους κύριους της αποδεσμεύσεις του και ευελπιστούμε ότι ο Γερμανός θα έχει λογική και όχι εμμονή.