Δηλώσεις στον SuperSport FM 104 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ντούντελανζ:

«Πρέπει να πω ότι ξεκινήσαμε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Έχουμε ένα τραγικό αποτέλεσμα, αλλά που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα πράγματα με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Χθες είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έστω και μια δικαιολογία. Όμως οφείλουμε να μην μπούμε σε καμιά λογική εσωστρέφειας και επίρριψη ευθυνών γιατί το ποδόσφαιρο δεν σταματά να κινείται. Αυτό το αποτέλεσμα ψαλίδισε τις πιθανότητες μας, είμαστε ρεαλιστές, και πλέον όχι μόνο χρειάζεται υπερβάσεις αλλά να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό κάθε αγωνιστική. Δεν ξέρω πως θα πάει η πορεία μας, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεται να βρούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Σε 72 ώρες έχουμε παιχνίδι και δεν πρέπει να μας επηρεάσει, αντίθετα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας: «Αν κερδίζαμε χτες δεν θα τέλειωνε τίποτα, και ότι χάσαμε δεν τέλειωσε τίποτα. Σαφώς και υπάρχουν ακόμη πέντε αγώνες όμως τα δεδομένα είναι πολύ πιο δύσκολα. Αυτή την στιγμή όχι μόνο είμαστε στο μηδέν αλλά πληγώσαμε τον εαυτό μας, πληγώσαμε τον κόσμο μας, και ειδικά την στιγμή της ανατροπής μας βοήθησε, και πραγματικά νιώθω ότι τον προσβάλαμε».

Για την έντονη στάση του Ντολ στην διάσκεψη Τύπου: «Υπάρχει κάποιος που δεν ήταν έντονος μετά το τέλος του αγώνα; Δεν θα μιλήσω εγώ για τον προπονητή. Είπε όσα ήθελε να πει και διήρκησε αρκετή ώρα η διάσκεψη Τύπου. Δεν μπορώ να πω ότι ο προπονητής ήταν σωστός, όπως και αν αγωνίζεται αν είναι σωστό ή λάθος αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Το να μην μπορούμε να κάνουμε μια κάθετη πάσα και να χανόμαστε στο τρανζίσιον, σαφώς και είναι αδικαιολόγητο ανεξαρτήτως το πως παίζουμε. Ψες κανένας δεν έπαιξε καλά. Δεν μπορείς να χρεώσεις στην ήττα στον τερματοφύλακα, ή στους αμυντικούς ή σε οποιοδήποτε άλλο. Την χρεώνονται όλοι».

Η επόμενη μέρα: «Εμείς κοιτάζουμε την πραγματικότητα γιατί έτσι είναι το ΑΠΟΕΛ. Δεν ψάχνουμε άλλοθι. Αν το κάναμε αυτό δεν θα είχαμε ούτε επιτυχίες. Ξέρουμε πως πάει το ποδόσφαιρο και ξέρουμε πως θα προχωρήσουμε αν θέλουμε να είμαστε το ΑΠΟΕΛ, όπως παίξαμε χθες δεν ήμασταν ΑΠΟΕΛ αλλά είναι η ίδια ομάδα οποία εκθειάζαμε πριν μερικές εβδομάδες».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Ένωση: «Υπάρχει αποθεραπεία και προπόνηση γι’ αυτούς που δεν έπαιξαν. Να δούμε τι προβλήματα έχουν προκύψει. Ένα χτύπημα με τις τάπες δέχθηκε ο Γκέντσογλου στον αστράγαλο και θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε αν του άφησε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται να είναι εντάξει».