Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους». Η επανέναρξη, οι διεθνείς τα αγωνιστικά και η προπώληση για τα πακέτα του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι ένα απαιτητικό φθινόπωρο για το ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να τύχει ανάλογης διαχείρισης αυτό το βαρύ πρόγραμμα: «Για αυτό έχει δομηθεί το ρόστερ με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό έχουν επιλεγεί οι ποδοσφαιριστές αλλά και να υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν αναλόγως του αντιπάλου. Πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, να φτιάξουμε μια ομάδα που να πάρει τη νίκη όμως είναι ο προπονητής που αποφασίζει και θα πρέπει να διαχειριστεί και το ρόστερ. Πρέπει να βλέπουμε μακριά, τον ορίζοντα. Πρέπει να πούμε ότι μας έχει λείψει η αγωνιστική δράση. Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα αδράνειας, έρχονται και τα παιχνίδια σιγά σιγά και πρέπει να μπούμε σε αγωνιστική διάθεση. Από σήμερα με την επιστροφή των διεθνών σκεφτόμαστε την ΑΕΛ».

Για την παρουσία των διεθνών με τις ομάδες τους. Σκόραρε ο Τάμαρι, ο Μπέζιακ: «Και ο Χάνι πέτυχε τρία γκολ με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας».

Αποτελεί ερωτηματικό για τον κόσμο ο Χάνι: «Είναι ερωτηματικό για τον κόσμο, αφού δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι δυο χρόνια μικρότερος από τον Τάμαρι. Πρέπει να δείξουμε υπομονή. Όλοι οι διεθνείς ήταν μέλη των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, τους περιμένουμε να επιστρέψουν. Απ’ όσο ξέρουμε δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».