Το εγχώριο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με τις περισσότερες ομάδες να είναι στη δεύτερη αγωνιστική. Ο ΑΠΟΕΛ λόγο ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ζήτησε και πήρε αναβολή για τις δυο πρώτες αγωνιστικές έτσι η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τον φετινό μαραθώνιο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 14 ή 15 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, καθώς υπάρχει διακοπή λόγο εθνικών ομάδων.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια με Ολυμπιακό εντός και Εθνικό Άχνας εκτός μετατίθενται σε μεταγενέστερο στάδιο και δεν ξέρουμε εάν αυτή η εξέλιξη ευνοεί την ομάδα μας. Με βάση το τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια τα αναβληθέντα παιχνίδια θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2020 πράγμα που θα φορτώσει το ήδη βαρυφορτωμένο μας πρόγραμμμα.

Πέραν του γεγονότος ότι εκείνο το διάστημα θα υπάρχουν μεσοβδόμαδα παιχνίδια κυπέλλου, ορατό είναι το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και το 2020!
Ένα άλλο αρνητικό στην όλη ιστορία, η ομάδα μας στους αναβληθέντες αγώνες θα υποχρεούται να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές που θα είχαν δικαίωμα σημετοχης την χρονική περίοδο που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι οι αγώνες, δηλαδή δεν θα μπορεί να βασιστεί σε προσθήκες του Ιανουαρίου.

Καλό θα ήταν οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή να προβληματιστούν και να βρουν τις κατάλληλες υπό τις περιστάσεις λύσεις ούτως ώστε η ομάδα να μπορεί να αντεπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη. Αρκετές φορές έχουμε καυχηθεί ότι είμαστε σε επίπεδο ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν αναβλήθηκαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές λόγο ευρωπαϊκών υποχρεώσεων…