Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου και τον Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος για τα θέματα που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το οδοιπορικό στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα έλεγε γενικότερα ότι ήταν μια πορεία που είχε αρκετό βάρος, αφού ο περσινός αποκλεισμός από την Σούντουβα ήταν μεγάλη πίεση για εμάς. Αρχίσαμε με την Σουτζέσκα με αρκετό άγχος. Στα παιχνίδια με την Καραμπάχ κερδίσαμε τον χαρακτήρα της ομάδας αφού ήταν πολύ σημαντικό να βρούμε την ταυτότητα μας. Στον τρίτο αγώνα κληθήκαμε να αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι για πλέο οφ. Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα που αδίκως δεν ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης την περασμένη χρονιά. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο στην έδρα μας και στην ίδια ώρα στην έδρα τους νιώσαμε πως δεν ήταν αγώνας πλέι οφ αλλά ομίλων. Ήταν καλύτεροι από εμάς και δώσαμε τα συγχαρητήρια μας. Τώρα πρέπει να προσηλωθούμε σε μια διοργάνωση όπου για το ύψος του ΑΠΟΕΛ του ταιριάζει περισσότερο και θα μιλήσουμε για το τι περιμένουμε».

Για τι θα περιμένουμε από την Ευρώπη και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:«Είναι λίγες οι εξαιρέσεις που μπορείς να πεις ότι το ΑΠΟΕΛ θα μπει φαβορί στην αναμέτρηση. Το ΑΠΟΕΛ όμως έχει το δικό του χαρακτήρα στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για εμάς αλλά και για την Κύπρο.»

Για τους στόχους της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ: «Για εμάς είναι διπλός στόχος. Είναι η βαθμολογία της χώρας που θα κάνουμε μια μάχη για την 15η θέση αλλά θα πολεμήσουμε και για την βαθμολογία της δεκαετίας όπου οι ομάδες θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη».