Με δεδομένη την απουσία του Σάββα Κένσογλου, ο Τόμας Ντόλ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού της Τετάρτης.

Το κενό που αφήνει ο έμπειρος Ελλαδίτης είναι μεγάλο με τον Γερμανό τεχνικό να ψάχνει την ιδανικότερη υπό της περιστάσεις λύση. Ο Άλεφ που εδώ και μέρες προπονείτε κανονικά φαντάζει η πιο αξιόπιστη επιλογή για την εν λόγο θέση, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν μπορούμε να ξέρουμε το βαθμό ετοιμότητας του Βραζιλιάνου. Από την άλλη ο Τομάς ΝτεΒινσέντι που κάθισε για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο δηλώνει πανέτοιμος να ηγηθεί της δύσκολης προσπάθειας του ΑΠΟΕΛ στο «Johan Cruyff Arena».

Η λογική λέει ότι ο κ. Ντόλ όπως και στον πρώτο αγώνα θα γεμίσει το κέντρο του προσπαθώντας να μην επιτρέψει στον Άγιαξ να κάνει το παιχνίδι του. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Άλεφ θα προτιμηθεί καθώς είναι ομολογουμένως πολύ καλύτερος από τον ΝτεΒινσέντι σε ότι αφορά τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Από την άλλη ο Αργεντινός μπορεί να δώσει ποιότητα και σβελτάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε τις αμυντικές αδυναμίες των Ολλανδών.

Η πιθανότητα να δούμε κάποιον άλλο πέραν των δύο προαναφερθέντων στην θέση του Κένσογλου είναι ένα σενάριο πολύ απομακρυσμένο έτσι ένας εκ των δύο θα πάρει φανέλα βασικού.