Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Χρυσοστόμου.

“Ο 32χρονος κεντρικός, αναδείχθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης με την οποία πανηγύρισε πάρα πολλούς τίτλους με πιο πρόσφατο το νταμπλ της σεζόν 2013-14. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παφιακού κατακτώντας το κύπελλο. Το 2017-18 αποκτήθηκε από την ομάδα μας ενώ πέρσι ορίστηκε εκ των αρχηγών της ομάδας βοηθώντας τα μέγιστα τόσο αγωνιστικά όσο και διατηρώντας το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδα. Ευχόμαστε στο Γιώργο ακόμη καλύτερη σεζόν και τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ”.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με το Γιώργο πέρσι είχαμε μια άψογη συνεργασία και συνέτεινε τα μέγιστα στο να μας βγεί η περσινή εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με επιτυχία. Ο Γιώργος είναι από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές και το γεγονός πως θα τον έχουμε κοντά μας και φέτος αποτελεί κλειδί για το χτίσιμο της ομάδας. Πέραν απο το αγωνιστικό είναι αξιοθαύμαστο το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για όλα όσα αφορούν την ομάδα και ο τρόπος που κρατά τα αποδυτήρια σε άριστο κλίμα».

Από την πλευρά του ο Χρυσοστόμου τόνισε: «Πανηγύρισα τίτλους και με τις προηγούμενες μου δύο ομάδες. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΑΠΟΕΛ και αδιαπραγμάτευτος προσωπικός μου στόχος είναι τουλάχιστον ένας τίτλος. Παρέμεινα στον ΑΠΟΕΛ διότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος και οι στόχοι της ομάδας όπως και ο δικός μου δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί και παραμένω για να τους κάνω πράξη»”.