Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Τόμας Ντόλ,ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ.

Αναλυτικά:

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα: «Δεν μπορώ να πω πόσο έτοιμη είναι η ομάδα, οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Στην Λευκωσία δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Να παίξουμε αύριο με αυτοπεποίθηση, θέλουμε να σκοράρουμε δύο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες από το πως ανταποκρίνονται στις προπονήσεις».

Για την αλλαγή προπονητή στο ΑΠΟΕΛ και πόσο θα βοηθήσει: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι. Άλλο τα λόγια και άλλο τι θα γίνει στον αγώνα. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Μίλησα με τους παίκτες και όλοι αναγνωρίζουν ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Αν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες για τις αλλαγές: «Δεν θέλω να είμαι ασεβής προς την ερώτηση, πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους παίκτες και μετά με τους δημοσιογράφους. Αν θα γίνουν αλλαγές θα το δείτε αύριο».

Για τις απουσίες του ΑΠΟΕΛ: «Το πιο σημαντικό είναι να εμπιστευόμαστε τους διαθέσιμους, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ατυχίες. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Θα αντιμετωπίσουμε και θα διαχειριστούμε τις απουσίες».

Για το τι πήγε άσχημα στον πρώτο αγώνα και τι πρέπει να αλλάξει: «Είχαμε συνάντηση στο ξενοδοχείο μαζί με τους παίκτες, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είδα τον πρώτο αγώνα και αυτά που να βελτιώσουμε. Πρέπει να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να παίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη. Έχουμε πολλά να αλλάξουμε γατί ξέρουμε ότι θέλουμε καλύτερη απόδοση. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».