Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την απόκτηση του Ούρος Μάτιτς: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο προφίλ που έψαχνε ο κ. Τέτι που θέλει να έχει ποδοσφαιριστές στον κεντρικό άξονα που να έχουν τρεξίματα και δύναμη και ταυτόχρονα να είναι και καλοί με την μπάλα. Αν κάποιος κοιτάξει το βιογραφικό και τις τεχνικές δυνατότητες του Ούρος Μάτιτς θα αντιληφθεί ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το προφίλ. Είναι η δεύτερη προσθήκη μετά τον Σιέλη και συνεχίζουμε».

Είναι 8άρι ο ποδοσφαιριστής; «Το συστατικό που ψάχνουμε για την μεσαία γραμμή είναι τα τρεξίματα και οι αμυντικές επιθετικές ικανότητες».

Για την πολυκοσμία στην μεσαία γραμμή; «Μετά από κάποιες προσθήκες στο ρόστερ κάνουμε αριθμητικούς υπολογισμούς και αυτό είναι λάθος. Κάποιοι αποκτούνται για να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου και κάποιοι άλλοι για να βοηθήσουν άμεσα. Για παράδειγμα οι δύο προσθήκες έχουν διαφορετικό προφίλ. Ο Σιέλης έχει αποκτηθεί για να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου στην ομάδα, ενώ ο Μάτιτς αποκτήθηκε με την προσέγγιση να χτυπά πόρτα 11άδας. Πρέπει να σκεφτόμαστε και με αυτό τον τρόπο για να ξέρει και ο κόσμος της συμβαίνει».