Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Το πιο τραγικό είναι ότι δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Οι φορείς που αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κάρτα φιλάθλου μας έλεγαν ότι θα αξιολογήσουμε το μέτρο στην κάρτα φιλάθλου και θα τοποθετούνταν στο τέλος της περιόδου. Δυστυχώς ούτε από την ΚΟΠ έχουμε επίσημη καταμέτρηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Το αν η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει είναι κάτι που δεν χρειάζεται να απαντηθεί.

Ο κ. Μιχαηλίδης υποκύπτει σε επικοινωνιακά ατοπήματα. Ίσως δεν έχει ορθή ενημέρωση για κάποια πράγματα. Αντιλαμβάνεται πως οι ομάδες συμφωνούν με την τροποποίηση. Όχι μόνο δεν συμφωνούμε αλλά την απορρίπτουμε πλήρως. Η τροποποίηση δεν φέρνει αλλαγή στην ουσία. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε επί μέρους κάποια πράγματα. Πως γίνεται να εφαρμοστεί το μέτρο χωρίς ο ΚΟΑ και η πολιτεία να κάνουν όλες τις ενέργειες για να εφαρμοστεί το μέτρο σε όλα τα γήπεδα».