Για όλα τα θέμα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, στον απόηχο της απώλειας του κυπέλλου.

Για την απώλεια του κυπέλλου: «Κάθε επόμενη μέρα μιας ήττας ούτε χαρούμενη είναι ούτε μπορώ να πω ότι είναι εύκολη να δει χειριστείς, πόσο μάλλον όταν χάνεις ένα τρόπαιο. Χτες χάσαμε ένα τρόπαιο το το οποίο δεν αποδείξαμε μέσα στον αγωνιστικό ότι πήγαμε για να το κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΑΕΛ.

Πρέπει να δούμε το τι κάναμε εμείς λάθος για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο να μην δούμε μέσα στο γήπεδο το καλύτερο που μπορούσαμε να βγάλουμε. Στο 90λεπτο αυτό που συνέβητε είναι το εξής. Η ΑΕΛ δεν φημίζεται για τις επιθετικές τις αρετές αλλά φημίζεται για την πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, τα καλά στημένα και η δύναμη.

Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα καλεστήκαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι. Όσο και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο απαιτητικοί όσο αφορά στην κατοχή όμως την ίδια ώρα χτυπούσαμε πάνω στο αμυντικό τείχος της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να κερδίσει χρόνο με κάθε τρόπο και αυτό το διαχειριστήκαμε με πολλή νευρικότητα. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε δεύτερο γκολ από δικό μας λάθος πρέπει να μεμφόμαστε τον εαυτό μας.

Ολοκληρώσαμε τη χρονιά ως πρωταθλητές αλλά δυστυχώς την ίδια ώρα κλείνουμε τη χρονιά με ένα άσχημο τρόπο στο τι θα αφήσουμε στον κόσμο μας το καλοκαίρι. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι στο ποδόσφαιρο πάντα αφήνεις την εικόνα του τελευταίου αγώνα. Από τους τέσσερις τελικούς που αγωνιστήκαμε τα τελευταία χρόνια, χάσαμε τους τρεις. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Αν επηρέασαν οι διαρροές την ομάδα: «Οι ευθύνες βαραίνουν όλους, ειδικά το τελευταίο τριήμερο. Δεν αντιμετωπίσαμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, υπήρξαν και κάποιες διαρροές που πρέπει να ελέγξουμε. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών έκαναν κακό στην ομάδα»