Η συντακτική ομάδα του livebetting.com.cy χρησιμοποιεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, ώστε να προσεγγίσει υπεύθυνα και με αντικειμενικότητα όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο.

Αναλύουμε τις υπηρεσίες , τα μπόνους και τις προσφορές που προβάλλουν σύμφωμα με την Κυπριακή νομοθεσία και συγκεκριμένα με βάση του περί στοιχημάτων Νόμου του 2012 (Ν.106(Ι)/2012)

ΚΟΡΥΦΑΙOI ΝΟΜΙΜΟΙ BOOKMAKERS

Με βάση τον προαναφερθέντα νόμο του 2012, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων  τo 2017 διέθεσε άδειες κλάσεως Β σε 10 τουλάχιστον bookmakers (π.χ bet365 , stoiximan , parimatch)  μερικοί από τους οποίους διαθέτουν και άδεια κλάσεως Α (πρακτορεία στοιχημάτων) , όπως είναι η megabet plus , η betonalfa , η meridianbet.

Καταξιωμένα παγκόσμια brand βρίσκονται μεταξύ των αδειοδοτημένων εταιρειών , όπως επίσης και ισχυροί Όμιλοι τόσο από την Κύπρο , την Ελλάδα και τη Ρωσία μεταξύ άλλων.

Η συντακτική ομάδα του livebetting cy μελετά, αναλύει και σχολιάζει τα προϊοντα και τις υπηρεσίες των νόμιμων εταιρειών. Γκανιότα και αποδόσεις, διαθεσιμότητα αγορών, live streaming, συναλλαγές, ασφάλεια, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση πελατών, live και mobile betting.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το livebetting.com.cy αξιολογεί τα bonus και τις προσφορές από όλες τις πλευρές τους, όπως και οφείλει να κάνει ο κάθε παίκτης. Ποιό είναι το ποσό, το ποσοστό επί της κατάθεσης, αλλά και οι όροι και οι προϋποθεσεις με τους οποίους θα λάβετε κάθε προσφορά.

Πρέπει απαραίτητα να γνωρίζετε το τζιράρισμα που χρειάζεται, ποιές είναι οι ελάχιστες ή ακόμη και οι μέγιστες αποδόσεις, αλλά και ποιες αγορές αποκλείονται στην προσμέτρηση του τζίρου.

Οι περισσότερες αδειοδοτημένες εταιρείες προσφέρουν 100% μπόνους εγγραφής , ενώ μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε προσφορές που σχετίζονται με τα παρολί στοιχήματα , το loyalty bonus , την επιστροφή χρημάτων σε λευκή ισοπαλία, κ.α. Όλα τα μπόνους και οι προσφορές υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις , ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμο όπως ορίζεται από το http://responsiblegaming.gov.cy/

MOBILE BETTING (ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤΑ)

Η τεχνολογία έχει επιφέρει σημαντικές μεταβολές και στον χώρο του online στοιχήματος και στην Κύπρο.Οι νόμιμες εταιρείες πλέον έχουν επενδύσει σημαντικά τόσο στις εφαρμογές τους για στοίχημα από το κινητό (apps για iOS και android), όσο και στα mobile sites τους.

LIVE BETTING

Οι bookmakers έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στο live προϊόν τους. Εκεί είναι σημαντική τόσο η διαθεσιμότητα των αγορών, όσο και η ταχύτητα με την οποία μπορεί να βρει ο παίκτης την επιλογή πάνω στην οποία θέλει να ρισκάρει.

LIVE STREAMING

Σημαντικός σύμμαχος στο live betting είναι το live streaming. Η δυνατότητα θέασης δηλαδή των αγώνων μέσα από τη στοιχηματική πλατφόρμα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό σας και εμπιστεύεστε το παιχνίδι σας. Οι διαθέσιμες αναμετρήσεις, τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις, οι οποίες προβάλλονται από κάθε εταιρεία, αναλύονται διεξοδικά από τη συντακτική μας ομάδα.

Mερικές από τις πιο εμπορικές λίγκες όπως είναι η Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία , η Λα Λίγκα στην Ισπανία , η Σεριε Α στην Ιταλία ακόμα και αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση μέσα από την υπηρεσία live stream.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Στην ιστοσελίδα μας γίνεται σημαντική προσπάθεια για προτάσεις με υπευθυνότητα, μελέτη και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δεδομένο ρίσκο που πάντα υπάρχει όταν μιλάμε για στοίχημα.

Θεωρίες και συστήματα στο στοίχημα υπάρχουν πολλά. Προσπαθούμε να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο δυνατό και πλέον κατανοητό τρόπο το αλφαβητάρι του online betting πάντα στα πλαίσια του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ)

Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος παίκτης θα καταθέσει χρήματα στον στοιχηματικό του λογαριασμού ή θα ζητήσει ανάληψη κερδών από αυτόν, είναι σημαντικός. Θα πρέπει να βρείτε την εταιρεία που σας ταιριάζει περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα, για άμεσες καταθέσεις και γρήγορες αναλήψεις, πάντα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Στην ιστοσελίδα μας καταγράφονται όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο όπως είναι οι τραπεζικές κάρτες τύπου (visa , mastercard, κ.α) και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (skrill, neteller , paysafe card).

Και όχι μόνο αυτοί, αλλά και τα όρια που υπάρχουν για ελάχιστο και μέγιστο ποσό, ο χρόνος απόκρισης κάθε εταιρείας, καθώς και ενδεχόμενες χρεώσεις σε περίπτωση που υπάρχουν.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook : https://www.facebook.com/livebetting.com.cy  για χρήσιμες πληροφορίες , προγνωστικά και ειδήσεις στο χώρο του νόμιμου online betting στην Κύπρο.