Για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν θα κρίνει κάποιο τίτλο αλλά μπορεί να αποδειχθεί κομβικής σημασίας εάν το αποτέλεσμα είναι υπέρ του Απόλλωνα. Εμείς αυτό το οποίο κοιτάζουμε είναι να βάλουμε τον εαυτό μας στην πρώτη θέση. Έχουμε μια ευκαιρία απέναντι στον Απόλλωνα να το πετύχουμε αυτό. Δεν παύει όμως να είναι μια δύσκολη αποστολή. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι τη δική μας απόδοση. Να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Το επιτάσσει η ιστορία μας σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνιζόμαστε στην Κύπρο, να πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται συνεπής στα σημαντικά ραντεβού: «Κάθε παιχνίδι διέπεται από διαφορετικές παραμέτρους και δεν έχει σχέση με προηγούμενα. Σαφώς και εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τον κανόνα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε αλλά είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πάρα πολλή ψυχρότητα και καθαρό μυαλό».