Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, παραχώρησε ο Εκπρόσωπος  Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την αλλαγή στο πρόγραμμα μετά την αναβολή στον αγώνα με την Δόξα:

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νέα αποκτήματα. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 του μήνα για να γίνει ο επαναληπτικός».

Για τον αγώνα με την Ένωση και την συνέχεια:

«Κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Ένωση, με τον κ. Τραμετσάνι να γνωρίζει τις επιλογές του. Πέραν από τον Ντε Βινσέντι, θα έχουμε εκτός και τους Νσούε και Καρλάο που είναι τιμωρημένοι».

Πότε θα επιστρέψει ο Ντε Βινσέντι:

«Το είπα και πριν δύο βδομάδες, πως το πλάνο μας είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε».

Γα τη μεγάλη ανάγκη για επιστροφή στις νίκες:

«Η νίκη είναι το μόνο που θέλουμε να έχουμε στο Παραλίμνι. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη ή να προσθέσουμε στοιχεία που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δόθηκε βαρύτητα στις προπονήσεις και ευελπιστούμε ότι μέσα από τη δουλειά, θα φανεί στο γήπεδο. Πλέον προσθέτουμε και νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να βάλουν στοιχεία στην ομάδα. Ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσουν κυρίως στο σκοράρισμα, εκεί που είχαμε πρόβλημα στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Αν έχουν πάρει επιστολή αναφορικά με το θέμα της αύξησης των ομάδων:

«Δεν ήρθε καμία επιστολή. Δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτό. Έχουμε τοποθετηθεί και έχουμε πει πως το πρωτάθλημα του χρόνου, θα πρέπει να γίνει με 12 ομάδες. Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση φτάνει να τεθεί ενώπιον μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα».