Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι αποχαιρετούν τον πιστό ΑΠΟΕΛιστα Γαβρίλη, που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο.

Η ανακοίνωση:

«Μαύρη η μέρα που ξημέρωσε. Δυστυχώς από εχτές το βράδυ ένας εκλεκτός αδελφός μας δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γαβρίλης μας που πάλευε ως ήρωας με την κ…-αρρώστια για πάνω από 1.5 χρόνο μας άφησε εψές. Αποτελεί πραγματική ΤΙΜΗ για τον Σύνδεσμο να έχει στις τάξεις του ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν τον Γαβρίλη. Ο αδελφός μας ήταν ένας πραγματικός πολεμιστής, δεν λύγισε ούτε λεπτό στην άνιση αυτή μάχη, κοντά στην αγαπημένη του οικογένεια και κοντά στο αγαπημένο του ΑΠΟΕΛ που ακολουθούσε από μικρό παιδί σε κάθε άθλημα.

Δεν ξεχώριζε αθλήματα, για αυτόν το ΑΠΟΕΛ ήταν ένα και ητάν πιστός παντού, σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο, προσφέροντας επίσης και τις υπηρεσίες του στο αγαπημένο του Σωματείο. Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε οπαδό, για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Πιστός στρατιώτης του ΘΡΥΛΟΥ που ήταν παντού παρών ακόμη και όταν η γαμ… αρρώστεια τον είχε καταβάλει.

Στις τελευταίες του στιγμές, έχοντας δώσει μια γενναία μάχη, ζήτησε να πάει κοντά του ο Αρχηγός της ομάδας, να τον αποχαιρετήσει, να του δώσει να καταλάβει πως ο θάνατος είναι πολύ μικρός για να πάψει κάποιος να αγαπάει αυτά που λάτρεψε ζωντανός. Ότι «κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ´ αγαπάω ακόμα».

Το ΑΠΟΕΛ μας και ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα φτωχότερος. Ο Γαβρίλης είναι αναντικατάστατος. Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, προσφορά, αφοσίωση, αγάπη και πίστη. Ένας αγνός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ένας υπέροχος πατέρας και αδελφός. Ολόκληρο το ΑΠΟΕΛ πενθεί για το χαμό του. Μεσίστιες οι σημαίες, οι καρδιές μας μαύρες για τον χαμό του αδελφού μας, του Γαβρίλη μας. Η μνήμη του όμως θα παραμείνει άσβεστη στις καρδιές των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, σε κάθε αγώνα θα είναι εκεί, με το βλέμμα του από ψηλά να παρακολουθεί τα αδέλφια του και τα παιδιά του, τις οικογένειες του.

Θα μας λείψεις ρε ΜΑΓΚΑ»