Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος

Για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ…
«Είναι ένα παιχνίδι μέσω του οποίου ο νικητής θα μπορεί να καρπωθεί περισσότερα από τρεις βαθμούς. Το να κυνηγήσεις τη νίκη χωρίς να συνδυάσεις το ιδανικό δεν θα παίξει τόσο μεγάλη σημασία. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Αν τους πάρουμε εμείς θα μείνουμε στην κορυφή και θα ανοίξουμε και την διαφορά από την 2η θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τα αγωνιστικά θέματα…
«Ο Τάμαρι δεν λογίζεται σαν απώλεια, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε με αυτή τη  λογική. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα κριθούν όπως ο Ντε Βινσέντι που ήταν εκτός αποστολής από το προηγούμενο παιχνίδι. Είναι θέμα αξιολόγησης από τον κ. Τραμετσάνι αν τον επιλέξει να είναι στην αποστολή. Είναι σημαντική η σημερινή προπόνηση για να δούμε ποιοι θα είναι 100% έτοιμοι»

Περνάτε έναν γεμάτο Ιανουάριο και σιγά, σιγά οδεύεται σε ένα λιγότερο βαρύ πρόγραμμα…
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Όπως δεν χάσαμε πριν κάτι όταν δεν είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα και δεν ήμασταν ικανοποιημένοι, ούτε τώρα κερδίσαμε κάτι. Όποια ομάδα παίζει με το ΑΠΟΕΛ δίνει το καλύτερο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι σήμερα έχουμε ντέρμπι και αύριο πιο εύκολο παιχνίδι. Καμιά ομάδα δεν έχει έλλειψη κινήτρου όταν παίζει με το ΑΠΟΕΛ, είναι μεγάλα τα κίνητρα. Είναι φυσιολογικό αυτό όταν παίζεις απέναντι στον πρωταθλητή. Είτε παίξουμε με την ΑΕΛ σε ντέρμπι κορυφής, είτε με την Αλκή την επόμενη αγωνιστική τα ίδια θα πούμε. Γιατί αν υποτιμήσεις κάποιο παιχνίδι τότε θα την πάθεις. Δεν υπάρχει αλλαγή προσέγγισης των αγώνων όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό».

Για το βραβείο του Τραμετσάνι σαν κορυφαίος προπονητής των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών;
«Είναι μια αναγνώριση όπως συμβαίνει με όλους τους προπονητές που κάνουν δουλειά στις ομάδες τους όπως ήταν πριν ο Σάββας Πουρσαιτίδης και άλλοι προπονητές. Κανείς δεν θα τον ψήφιζε αν δεν νικούσε η ομάδα».