Για τον Ρέζα που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά και για την μεταγραφή επιθετικού, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Όποιος είναι εκτός αποστολής και δεν έχει πρόβλημα παίρνει μήνυμα για το τι πρέπει να κάνει και πόσο πρέπει να προσπαθήσει στις προπονήσεις. Είναι πέντε μέρες οι προπονήσεις και μία ο αγώνας. Τώρα για το τι σημαίνει χωρίς καθαρό σέντερ φορ, απλά να πω ότι είμαστε δεύτερη καλύτερη επίθεση με  ένα γκολ διαφορά. Αυτό που ψάχνουμε για την επίθεση είναι για να υπάρχει μια επιπλέον επιλογή και να προσθέσει κάτι διαφορετικά στα πλάνα του προπονητή, δεν ψάχνουμε γιατί έχουμε πρόβλημα».

Είστε κοντά με κάποιον επιθετικό;
«Αυτό που συμβαίνει στο ΑΠΟΕΛ με την αλλαγή του μοντέλου είναι ασύνηθες, δεν θα έπαυαν ποτέ να συνδέονται ονόματα με την ομάδα. Έχει ελαχιστοποιηθεί η ονοματολογία. Ότι έχει γραφτεί δεν είχε άμεση σύνδεση με το ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί μόνο ο κ. Τέτι γνωρίζει. Όταν θα προκύψει μια κατάσταση που θα είμαστε κοντά σε συμφωνία το θα γνωρίζουμε».