Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport fm για τη νίκη επί της Ανόρθωσης, την ενίσχυση και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

«Μετά το τέλος του αγώνα είπα ότι το 4-0 μπορεί να μην εκφράζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Στο α΄ ημίχρονο η Ανόρθωση κέρδισε τη μάχη του κέντρου, είχε περισσότερο ποσοστό κατοχής και ήταν και πιο επικίνδυνη. Μπορεί να υστερήσαμε σε κάποια σημεία αλλά το γεγονός ότι ήμασταν αποτελεσματικοί ήταν αυτό που έφερε το μεγάλο σκορ. Δεν μπορούμε κάθε φορά να απαιτούμε από τον εαυτό μας να παίζουμε  καλό ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Αυτή την στιγμή η άμεση επιδίωξη είναι να κερδίζουμε τους βαθμούς. Ταυτόχρονα είμαστε σε καλό σημείο καθώς η ομάδα προσθέτει επιλογές, προσθέτει στοιχεία και ακόμα και σε μια όχι τόσο καλή μέρα βγάζουμε τα στοιχεία που χρειάζεται για να παίρνουμε τη νίκη» δήλωσε αρχικά.

Τι σημαίνει η νίκη αυτή περισσότερο από τους τρεις βαθμούς…
«Σημαίνει ότι καταφέρνουμε να παγιώνουμε τη νοοτροπία μας, να προσθέτουμε στην αυτοπεποίθηση και το είπα ξανά ότι κάθε φορά που κερδίζεις είναι πολύ σημαντικό. Μας έλειπε αυτό στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου. Αν σημαίνει κάτι παραπάνω, ναι σημαίνει αλλά η ουσία είναι πως κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».