Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την νίκη απέναντι στην Δόξα:

«Να παραμένουμε στην κορυφή. Αυτή είναι η ουσία. Όσο κερδίζεις δεν έχεις έννοια σε άλλα αποτελέσματα. Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση ως ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην τακτική φιλοσοφία του κ. Τραμετσάνι. Σχεδόν όλοι θα έλεγα. Αυτή η ομαδικότητα φέρνει αποτελέσματα και οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και όταν συμβαίνει αυτό, είσαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρεις. Δεν έχουμε φτάσει στο ταβάνι της απόδοσης μας όμως είμαστε σε καλό δρόμο για να το κάνουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε για πολύ περισσότερα και θέλουμε πολύ περισσότερα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα. Είναι και το θέμα σταθερότητας. Αυτή τη στιγμή όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις τους βαθμούς».

Για την κίνηση του Τραμετσάνι στη συνέντευξη τύπου:

«Για να αναφερόμαστε συνεχώς στο γεγονός ότι σε αυτό το δίμηνο υπάρχει ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ που παίζει ως ομάδα και προσπαθεί να βελτιωθεί, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που βγάζει ο προπονητής αντικατοπτρίζεται μέσα από την ομάδα. Δεν είναι μόνο κ. Τραμετσάνι».

Σχετικά με την τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Με βάση το τι βλέπουμε, κανείς δεν μπορεί να πιστεύει το αντίθετο. Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θέλουμε συνέχεια και διάρκεια. Ο κ. Τέτι και ο κ. Τραμετσάνι θέλουν να πετύχουν πράγματα και αυτό συνάδει με τους στόχους της ομάδας μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπουμε και οργανωτική βελτίωση. Ευελπιστούμε αυτό να έχει αποτέλεσμα και στα μεταγραφικά, ειδικά το καλοκαίρι. Η συνεργασία είναι πολύ καλή. Υπάρχει αυτό το διαφορετικό μοντέλο, όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Υπομονή και δουλειά».