Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τα αγωνιστικά δεδομένα μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικα:

«Όταν ξεκινούσε αυτό το αγωνιστικό οδοιπορικό, από τον αγώνα με την ΑΕΚ, ξέραμε ότι είναι οι αγώνες που πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε βαθμούς. Είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη να δείξουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο μας ότι συνεχίζεται αυτό προς τα πάνω. Χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Η Νέα Σαλαμίνα, ούτε αμελητέα ποσότητα είναι, ούτε ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις. Φέτος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, μπορεί να τα βάλει με τον οποιοδήποτε και είναι ομάδα συνόλου. Είναι ομάδα προπονητή και που μπορεί να βγάλει πράγματα. Επιβάλλεται να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να αποδείξουμε ότι πάμε μπροστά.

Στο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει συμβιβασμός. Ακόμα και τώρα που είμαστε σε απόσταση βολής από την κορυφή, δεν είναι αρκετό. Θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Θέλουμε να έχουμε και καλή αγωνιστική εικόνα. Το θέμα είναι να έχεις συνέχεια και συνέπεια».

Για την κατάσταση του Ρουέδα…

«Ο Ρουέδα υπολογίζεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα. Έχει μπει στο γήπεδο από την προηγούμενη Δευτέρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς και του έτυχε αυτός, σε μια δύσκολη ηλικία. Είναι όμως μαχητής. Πλέον νιώθει 100% έτοιμος και τον περιμένουμε από τη Δευτέρα».