Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε στον απόηχο του αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Ούτε η ένταση μετά το τέλος του αγώνα ήταν από πλευράς ΑΠΟΕΛ ως επιλογή, ούτε το θέμα των ανακοινώσεων. Ειπώθηκαν αρκετά και ζητήσαμε να τελειώνει το παραμύθι και να υπάρχει κατάθεση στοιχείων. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει στοιχεία, περιμένουμε. Έχουμε περάσει 4 μέρες από το παιχνίδι. Φανταζόμαστε ότι αυτά τα στοιχεία είναι μαζεμένα χρόνια τώρα. Αναφέρομαι σε αυτά που γράφει ο Απόλλωνας και που απασχολούν και τα ΜΜΕ.  Έχουμε την απαίτηση των μέσων να εγείρουν τα ερωτήματα. Αυτά που γράφτηκαν στην ανακοίνωση του Απόλλωνα, τα απέδειξε κάποιος ή είναι απλά λόγια;

Εμείς απαντήσαμε σε μα ανακοίνωση με αριθμούς και στοιχεία. Αποδείχθηκε μέσω των στοιχείων που καταθέσαμε στην ανακοίνωση, ότι αυτό που λέχθηκε στην ανακοίνωση του Απόλλωνα, δεν ευσταθεί. Τα λέω αυτά, επειδή είχαμε την τοποθέτηση ότι θα καταθέσουν στοιχεία. Δεν ήταν επιλογή μας αυτό το πράγμα» .

Στη συνέχεια, ο κ. Πετεβίνος στάθηκε στο γεγονός ότι κανένας από τους 15 δημοσιογράφους που ήταν στη διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας, δεν έκανε ερώτηση στους προπονητές…

«Έχει τελειώσει το παιχνίδι και δεν υπάρχει ένας δημοσιογράφος να κάνει μια ερώτηση στη διάσκεψη. Δεν υπήρχε κάτι να ερωτηθεί ο ένας ή άλλος προπονητής. Το λέω για όλους. Υπήρχαν 15 δημοσιογράφοι και κανένας δεν ρώτησε κάτι. Το λέω αυτό γιατί είναι θέμα σεβασμού προς τα μέσα. Πραγματικά μας ενόχλησε αυτό».