Για το χθεσινό νικηφόρο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον απόηχο του μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προερχόμασταν από μια ήττα από ένα βασικό συνδιεκδικητή. Αυτό που εμείς κοιτάζαμε και κοιτάζουμε είναι το πώς θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Έχουμε αποδείξει αρκετές φορές και στο παρελθόν ότι όταν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο. Θα συνεχίσουμε να ζητούμε υπομονή από τον κόσμο γιατί η βελτίωση δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε μια ομάδα που έχει κτιστεί από πολλούς νεαρούς παίκτες που χρειάζονταν χρόνο και υπομονή. Αυτό το πράγμα σιγά σιγά θα φαινόταν στο γήπεδο. Η μεγάλη σε έκταση νίκη δεν δίνει πάρα πολλά πράγματα, πέρα από τους βαθμούς και τη ψυχολογία. Ήταν μια απάντηση σε σχέση με το τι πιστεύομε εμείς ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα. Είμαστε οι πρωταθλητές και αυτό το συστατικό δεν είναι κάτι το οποίο αποκτάς σε λίγα χρόνια, είναι κάτι που το κουβαλάς».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη: «Αυτή είναι η καραμέλα που αναφέρει ο Απόλλωνας και που κανένας δεν έχει ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Είπε θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, χάθηκε. Είπε κάποια πράγματα στη γενική συνέλευση των προέδρων και όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ τι εννοεί πάλι δεν πήρε καμία απάντηση. Χτες τον ρωτούσε ο δημοσιογράφος και ο κύριος Κίρζης είπε ότι τα είδε όλος ο κόσμος. Είναι άξιον απορίας πως ένα προαποφασισμένο πρωτάθλημα κρίνεται στο 88ο λεπτό. Υπάρχει ακόμη μια καραμέλα με το θέμα της ταφόπλακας του ποδοσφαίρου. Ο κ. Κίρζης έχει πει ότι ο κόσμος δεν πάει στα γήπεδα, όχι για την κάρτα φιλάθλου. Άρα από εκεί και πέρα πάμε στο προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζετε ότι ο Απόλλωνας είχε αύξηση στην προσέλευση κόσμου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά; Άρα που καταλήγουμε. Όταν παρουσιάζεις κάποια επιχειρήματα θα πρέπει να έχει και κάποια υπόσταση το επιχείρημα. Ακούσαμε αρκετά από τον πρόεδρο του Απόλλωνα χθες. Τον καλούμε να ζητήσει και τις κάμερες για να δούμε ποιος βρίζει ποιον».