Μετά την νίκη επί της Ένωσης, ο τεχνικός της ομάδα μας Πάολο Τραμεζάνι δήλωσε:

“Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε αρκετά και κερδίσαμε αρκετές μπάλες, μας βγήκε το πλάνο όπως το σχεδιάσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαι ευχαριστημένος πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα, αυτό είναι μεγάλο λάθος. Όταν φοράς την φανέλα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Πρέπει να θυμόμαστε κάθε φορά ότι η αντίπαλη ομάδα θα δίνει το μάξιμουμ για να μας κερδίσει. Το έχουμε ξαναπεί αυτό και μου θύμισε πολύ τον αγώνα με την Αλκή. Πρέπει να βάζουμε περισσότερο πάθος και να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Για το τι του άρεσε από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ: «Είναι θετικό γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να δίνει το μάξιμουμ. Να αυξήσουμε την διάρκεια μας αν όχι για 90 λεπτά, τουλάχιστον για 60-70 λεπτά αλλά σίγουρα όχι για 45 λεπτά. Δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο μόνο για 45 λεπτά. Έχουμε την ποιότητα και πρέπει να αυξήσουμε την διάρκεια μας».

Για τον Τάμαρι: «Σταμάτησε την χθεσινή προπόνηση, και αποφασίσαμε με τον γιατρό να μην ρισκάρουμε και να μην ξεκινήσει τον αγώνα».