Με τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και τον αγώνα Τριάθλου στη Λεμεσό, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων του ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή.

TCS New York Μarathon – Αμερική

Ο αθλητής του ΑΠΟΕΛ Μάρκος Χριστοδουλίδης, εκπροσώπησε το Σωματείο μας, στο διεθνή Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ.

Πολύ καλή προσπάθεια από τον Μάρκο που τερμάτισε σ’ ακόμα ένα δύσκολο αγώνα και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Διένυσε την απόσταση των 42.2χλμ., τερμάτισε περήφανος με το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το Σωματείο μας.

Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης θεωρείται από τους πιο σημαντικούς και είναι ανάμεσα στους 6 μεγαλύτερους του κόσμου (major six marathons). Περίπου 55 χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον κόσμο στάθηκαν και φέτος στην αφετηρία, στη γνωστή Verrazano Bridge και διέσχισαν τις 5 συνοικίες της Νέας Υόρκης (Staten Island, Brooklyn, Queens, The Bronx και Manhattan) για να τερματίσουν στο φημισμένο Central Park, σε μια διαδρομή κατάμεστη από θεατές. Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική χρονιά που δρομείς του ΑΠΟΕΛ συμμετέχουν στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Ο Μάρκος Χριστοδουλίδης είναι ο πιο έμπειρος μαραθωνοδρόμος του ΑΠΟΕΛ και μετρά πλέον πέραν των 10 τερματισμών στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Παλαιότερες συμμετοχές του περιλαμβάνουν τους Μαραθωνίους σε Παρίσι, Βαρκελώνη, Στοκχόλμη κ.α.

Nireas Τriathlon – Λεμεσός

Ο Πάνος Γεωργιάδης έλαβε μέρος στον αγώνα τριάθλου «Nireas- Limassol Triathlon» στην απόσταση sprint. Λόγω δυνατών ανέμων ακυρώθηκε το κολυμβητικό μέρος και ο αγώνας ήταν ουσιαστικά τρέξιμο-ποδηλασία-τρέξιμο.

Ακόμη μια πολύ καλή παρουσία για τον Πάνο που μπαίνει πλέον σε περίοδο προετοιμασίας για την τριαθλητική περίοδο που ξεκινά ξανά την άνοιξη.

Επόμενοι αγώνες:

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών με πολυμελή αποστολή.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»