Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

«Η ομάδα έδωσε συνέχεια στις εμφανίσεις που μας θέλει να παίζουμε σαν σύνολο. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από την Πάφο μέχρι το τελευταίο 10λεπτο και υστερήσαμε στο να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Μπορεί να μην παράξαμε δεκάδες ευκαιρίες αλλά είχε ευκαιρίες καλές που δεν τελειώσαμε. Δυστυχώς παρά την συνολική υπεροχή τελειώσαμε το παιχνίδι παίρνοντας μόνο έναν βαθμό, σε μια αναμέτρηση που ήταν λίγο-πολύ στο προφίλ που περιμέναμε» είπε αρχικά για το παιχνίδι με την Πάφο και πρόσθεσε:

«Είχαμε ευκαιρία να καλύψουμε κάποιο από το χαμένο έδαφος και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Δεν έχουμε παράπονο από την ομάδα αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίκτυα. Υπήρξαν και κάποιες αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να νικήσουμε».

Μιλάς για αποφάσεις της διαιτησίας…

«Όταν  μιλά η εικόνα όσο κομψός και να είσαι δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος έχουμε ετεροβαρείς αποφάσεις εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Πολλά ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Στο γήπεδο όπως προετοιμάζονται οι ομάδες, πρέπει να προετοιμάζονται όλα τα μέλη του αγώνα, να διαβάζουν τους ποδοσφαιριστές. Χθες θα μπορούσαμε ένα νικήσουμε σε ένα παιχνίδι στενό. Πέραν από τις ευκαιρίες μας υπήρξαν και κάποιες αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να νικήσουμε».

Όταν λες να διαβάζουν τους ποδοσφαιριστές, να σταθούμε στον Τάμαρι ο οποίος είναι διεισδυτικός και χρήζει… μελέτης

«Κέρδισε πολλά πέναλτι και είχε και άλλα που δεν του δόθηκαν. Τουλάχιστον αν δεν μπορείς να προλάβεις έναν ποδοσφαιριστή, να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις του».

**«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, ξέρουμε ότι μπορούμε να εξελιχθούμε περισσότερο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δουλειά και προσχωρούμε. Είχαμε τρία παιχνίδια να δώσουμε στην εβδομάδα και είμαστε και μια ομάδα που έχει την ιδιαιτερότητα του νέου προπονητή».