Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ενημερώνει:

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα παρευρεθεί στην Παγκύπρια διαμαρτυρία για τη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, εκεί που οι βάρβαροι σκότωσαν τον Ισαάκ και τον Σολωμό, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μας ακολουθήσει στη Δέρυνεια, χωρίς διακριτικά. Θα αναχωρήσουμε η ώρα 17:00 από τον Κεντρικό.

Θέλουμε επίσης να στείλουμε το μήνυμα στον γελωτοποιό που παριστάνει τον πρόεδρο του κόα, ότι εμείς δεν είμαστε αφελείς για να παίξουμε το παιχνιδάκι του. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτός πολεμά ανοιχτά τόσο τους συνδέσμους, όσο και τον αθλητισμό και διαμηνύει δεξιά και αριστερά με τόσο πάθος ότι δεν πρόκειται να πέσει η κάρτα και ότι θα αλλάξει αυτός τους συνδέσμους, δεν έχουμε να πούμε απολύτως τίποτα με αυτόν. Δεν θα πηγαίναμε ποτέ λοιπόν σε μία συνάντηση η οποία εξυπηρετούσε επικοινωνιακούς σκοπούς του πρόεδρου του κόα για να δείξει ότι είναι διαλλακτικός, ενώ θα μας είχε ήδη φέρει προ τετελεσμένων.

Του στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα όμως. Να μην ξανατολμήσουν οι υπαλληλάκοι του να βγάλουν έξω από το γήπεδο αθλητές του ΑΠΟΕΛ. Την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα της ομάδας βόλλευ του ΘΡΥΛΟΥ απέναντι στη σαλαμίνα, υπάλληλος του κόα, με θράσος χιλίων πιθήκων έδιωξε τους αθλητές της ομάδας του μπάσκετ και του φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ που ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, επειδή δεν είχαν κάρτα φιλάθλου! Έτσι χοντραίνουν τους αριθμούς, έτσι διαλαλούν ότι πάει καλά η έκδοση, έτσι άδειασαν τα γήπεδα. Χάνετε καθημερινά τον πόλεμο που ανοίξατε κατά του αθλητισμού και το ξέρετε… Έχετε να δείτε πολλά ακόμα, υπομονή.