Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

 Αναλυτικά:

Για τη νέα εποχή με Τέτι και Τραμετσάνι…

«Ήταν κάτι το οποίο είχα προαναγγείλει και είναι στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που έχει εξαγγελθεί, δηλαδή όταν παίρνονται αποφάσεις θα προχωρούμε στην παρουσίαση τους. Μπορεί τα φώτα να στρέφονται στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή αλλά κάναμε και άλλες προσλήψεις, με τεχνικό συντονιστή και βοηθό προπονητή. Ακούστηκε πολλές φορές ότι το ΑΠΟΕΛ είχε ξανά πληρωμένη την θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως εξήγησε και ο πρόεδρος, αυτό το οποίο είναι πλέον ως καινούριο με την παρουσία του κ. Τέτι είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πλήρως καταρτισμένος με επαγγελματικά πτυχία για την συγκεκριμένη θέση.  Δεν θα δικαιολογήσω τις προηγούμενες επιλογές αλλά γίνεται αλλαγή στην δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχει όλα τα πτυχία, βγήκε από την σχολή της Ιταλικής ομοσπονδίας που έχει τα πιο αναγνωρισμένα διπλώματα σε θέματα sport directors».

Μίλησε για αναβάθμιση του τμήματος σκάουτινγκ ο κ. Τέτι…

«Ήδη υπάρχει η απόφαση, απλά δεν ανακοινώσαμε οτιδήποτε γιατί πρέπει να καταλήξουμε πρώτα σε συμφωνία».

Για το νέο ξεκίνημα…

«Είμαστε σε μια νέα εποχή. Αυτή η διακοπή όπως είπαμε θα φέρει αρκετές αλλαγές. Ήδη ο προπονητής ανέλαβε το έργο του. Από χθες άρχισαν διπλές προπονήσεις στον Αρχάγγελο, είναι υποχρεωτική η παρουσία των παικτών στο πρόγευμα και στην προπόνηση και το απόγευμα νέα προπόνηση. Θα πάμε έτσι μέχρι την Κυριακή μέχρι να βγει και το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας»

Για την παραμονή του Γιώργου Κωστή στο τεχνικό επιτελείο…

«Όπως είπε ο κύριος Τέτι είναι δική του επιλογή να παραμείνει ο Γιώργος Κωστή στο προπονητικό επιτελείο».

Για αυτά που είδατε από τον προπονητή σε αυτές τις πρώτες μέρες…

«Δεν μπορώ εγώ από την θέση του εκπροσώπου τύπου να κάνω δημοσιογραφική δουλειά. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα πρέπει να αναλύονται και να αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε στην διακοπή, υπάρχουν αρκετές μέρες στην αγωνιστική αδράνεια αλλά είναι ωφέλιμες στο να μπορέσει και ο κ. Τραμετσάνι να αξιολογήσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, πέραν όλων των άλλων που πρέπει να αξιολογηθούν στον Αρχάγγελο. Θέλω να αποδειχθεί στην πράξη η δουλειά, η αλλαγή και η ουσία».