Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στοχεύει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ στον 5ο όμιλο του UEFA Futsal Champions League. Μετά τη νίκη σε βάρος της Mostar με 4-0 στην πρεμιέρα, η ομάδα μας ελπίζει να κερδίσει και την πρωταθλήτρια Σουηδίας, την IFK Uddevalla, και να πάει στην τελευταία αγωνιστική με το φαβορί για πρόκριση Pescara με τεράστιο κίνητρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 5. Στις 16:00 θα γίνει το άλλο παιχνίδι του ομίλου Mostar-Pescara.

Η ψυχολογία των παιχτών του Γιάννου Μυλωνά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καλείται να το εκμεταλλευτεί ώστε να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην IFK Uddevalla που ηττήθηκε χθες από την Pescara με 6-0 και θα παίξει τα ρέστα της. Η ομάδα μας θέλει βαθμολογικό κέρδος και επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει και θα διατηρηθεί σε τροχιά διάκρισης.

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση της.

Το εισιτήριο για κάθε αγωνιστική ημέρα κοστίζει 5 ευρώ.

Ποια είναι η πρωταθλήτρια Σουηδίας

Η IFK Uddevalla είναι σχετικά νέα ομάδα, καθώς λειτούργησε το τμήμα Futsal το 2013. Το 2015 και το 2016 ήταν φιναλίστ στους τελικούς του σουηδικού πρωταθλήματος, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια είναι η πρωταθλήτρια της χώρας.

Επίσης, η σημερινή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ ενισχύει σημαντικά την Εθνική Σουηδίας με πολλούς φουτσαλιστές, με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Γαλλία, όπου η είχε οχτώ παίχτες.

Η IFK Uddevalla προκρίθηκε στο Main round μέσω του Preliminary round. Τα παιχνίδια του 3ου ομίλου έγιναν στην έδρα της και πέρασε με τρεις νίκες. Κέρδισε κατά σειρά , την KMF Čelik με 4-2, τη NK Vaengir Jupiters με 8-4 και τη Leo με 2-1.