Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

Τι γεύση αφήνει το αποτέλεσμα στο Ισραήλ;

«Είναι διαφορετικό να ξέρεις ένα αποτέλεσμα μετά από ένα αγώνα και διαφορετικό να στοχεύεις ένα αποτέλεσμα. Θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν μας έλεγαν για 2-2 αλλά τώρα που ξέρουμε ότι προηγηθήκαμε 2-0 είναι διαφορετικά τα πράγματα. Χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες αλλά έχασε και η Μπερ Σεβά ευκαιρίες και θα μπορούσε να γύριζε εξ’ ολοκλήρου το παιχνίδι».

Για τον επαναληπτικό…

«Ο χρόνος σε αυτή την περίοδο είναι ο καλύτερος σύμμαχος φτάνει να αποδείξεις ότι τον εκμεταλλεύεσαι με τον σωστό τρόπο. Έχουμε άλλες έξι μέρες για να προετοιμαστούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούμε».

Για την βελτίωση και ειδικότερα για την αμυντική λειτουργία, αυτή την φορά δεχθήκατε διαφορετικά γκολ…

«Στο ποδόσφαιρο όταν θα δεχθείς γκολ θα κάνεις κάτι λάθος. Θα μπορούσε στο πρώτο γκολ να διωχθεί η μπάλα. Ήταν και ένα ψυχολογικό χτύπημα να δεχθείς γκολ σε εκείνο το σημείο. Θα ήταν διαφορετικό να πηγαίναμε με το 2-0 στα αποδυτήρια. Όλα αυτά, ότι δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία στάδια του α΄ μέρους επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Μένει το αποτέλεσμα, έχουμε ένα 2-2, μια γεμάτη ισοπαλία και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την δική μας έδρα, να δούμε το ΑΠΟΕΛ που είχαμε στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, ένα δημιουργικό ΑΠΟΕΛ που παίζει σαν ομάδα και αμυντικά και οργανωτικά. Θεωρώ ότι υπήρξε βελτίωση στην σταθερότητα και σημασία έχει να έχουμε διάρκεια. Επιδιώκουμε να έχουμε μια ομάδα που να βελτιώνεται και να έχει και διάρκεια και εντός των επόμενων έξι ημερών θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερα».