Όλα όσα είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Χάποελ Μπέρ Σεβά.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την Ταλίν για τον αυριανό αγώνα: «Ήμουν απογοητευμένος, γιατί ξέρω το τι είναι ικανοί οι παίχτες μου να κάνουν. Απογοητευμένος γιατί αυτό που δείξαμε δεν ήταν η πραγματική ποιότητα της ομάδας, και μετά από το 5-0 έπρεπε να είχαμε διαφορετική προσέγγιση. Επίσης, ήμουν απογοητευμένος γιατί μέσω των προπονήσεων δεν φάνηκε πως θα είχαμε αυτή την εμφάνιση. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θέλουμε να προκριθούμε όμως θα είναι δύσκολο. Η αντίδραση των παιχτών που δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των δύο αγώνων. Ειλικρινά δεν φοβάμαι για τους παίχτες μου, γιατί έδειξαν πως ήταν μια κακή μέρα.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Γνωρίζουμε την ομάδα της Μπερ Σεβά. Είναι η πρωταθλήτρια της χώρας τα τελευταία 3 χρόνια, διατηρεί τους ποδοσφαιριστές για τον προπονητή για αρκετά χρόνια. Η ατομική ποιότητα είναι ισχυρό χαρτί της ομάδας, γνωρίζουμε όμως πως δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια του Ισραήλ και θα είναι δύσκολος αγώνας».

Τι άλλαξε στην ομάδα τις τελευταίες μέρες: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το λέω αυτό επειδή το αισθάνομαι και όχι για να σεβαστών τον αντίπαλο. Όσο κι αν προσπαθείς να ετοιμάσεις στους παίχτες σου, αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν. Είναι κάποτε στιγμές που νομίζεις πως έχεις τον έλεγχο και να συμβεί κάτι να τον χάσεις. Μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο, ευτυχώς με την Ταλίν είχαμε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Έστειλα το μήνυμα και οι παίχτες μου έδειξαν πως δεν είναι έτοιμοι να κάνουν ξανά το ίδιο λάθος».

Τι θα σημαίνει μια ήττα: «Είναι δύο μεγάλες ομάδες και η πίεση είναι τεράστια. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων θέλουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Οι προπονητές και οι παίχτες το γνωρίζουν αυτό και μαθαίνουν να δουλεύουν με αυτή την πίεση. Το παιχνίδια είναι 50-50. Όσον για τη δική μου θέση, είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι ο ΑΠΟΕΛ, το ίδιο κίνητρο που είχα όταν ανέλαβα παραμένει και τώρα. Ότι κι αν γίνει, έτσι είναι η ποδοσφαιρική ζωή. Η δέσμευση μου είναι η ίδια. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω το καλύτερο μου παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

Αν το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και στο Ισραήλ είναι το ίδιο: «Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Διεθνείς παίχτες με εμπειρία. Γι’ αυτό θα είναι δύο συναρπαστικοί αγώνες».

Για τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ: «Στα ευρωπαϊκά παιχνίδι πρέπει να τα σκεφτόμαστε ως ένας γύρος 180 λεπτών. Τα γκολ είναι σημαντικά. Το να μην δεχθείς τέρμα είναι ακόμα πιο σημαντικό. Προτιμώ να παίζω τον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο, αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Γι’ αυτό αύριο είναι τα πρώτα 90 λεπτά και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις δηλώσεις του Μούντιμιρ πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί κάτι: «Δεν άκουσα τις δηλώσει του. ο καθένας έχει την άποψη του και την σέβομαι. Εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον δικό μας τρόπο».

Πως προσεγγίζει το παιχνίδι: «Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία της Μπερ Σεβά. Γνωρίζουμε πως αν δεν είμαστε δυναμικοί θα έχουμε προβλήματα. Είναι δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικά. Αλλά αν έχουμε έλλειψη συγκεντρώσεις, θα έχουμε θέματα».