Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νεκτάριος Πετεβίνος,αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπερ Σεβά, στο Ισραήλ.

Αναλυτικά:

Τα τελευταία αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε σημαντική προπόνηση απόψε που θα κρίνει πολλά. Είχαμε την επιστροφή του Καρλάο και του Σάλαϊ, άρα αυξάνονται οι επιλογές του Μπαλταζάρ. Θα δούμε για Εφραίμ και Αλωνεύτη αν και θεωρώ είναι δύσκολο και για τους δυο. Αύριο η ομάδα αναχωρεί στις 8:30 για το Τελ Αβίβ και μετά θα χρειαστούμε άλλη μια ώρα και εικοσιπέντε λεπτά στην πόλη που εδρεύει η Μπερ Σεβά κοντά στην έρημο. Είναι από τα βασικά της πλεονεκτήματα η έδρα της και το ξέρουμε. Θέλουμε να φέρουμε την πρόκριση στην Λευκωσία».

Για τον Ενσούε: «Σαφώς και έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν είμαι ο αρμόδιος για να το απαντήσω. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, λόγω του ότι είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του καθυστέρησε να ενταχθεί στις προπονήσεις της Πολωνίας, μετά είχε ένα πρόβλημα που τον έφερε πίσω από πλευράς προπονήσεων και δεν αγωνίστηκε με Σούντουβα. Στη συνέχεια κρίθηκε ανέτοιμος και αφού είχαμε άλλες επιλογές δεν δηλώθηκε. Αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει τον χρόνο, δείχνει ότι έχει βελτιωθεί και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και είναι στην αποστολή της ομάδας. Αν θα αγωνιστεί ή όχι δεν το ξέρω».

Για τυχόν απόκτηση επιθετικού που θα δηλωθεί με την Μπερ Σεβά:«Το θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης είναι πάντα ανοιχτό. Διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες πολλά. Ότι έχουμε κλείσει παίκτες, αλλά να πω ότι αν δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία, δεν υπάρχει μεταγραφή. Είδαμε κάποιες περιπτώσεις που κρίθηκαν ιδιαίτερα υψηλές οικονομικά. Είναι απομακρυσμένο το σενάριο να πάρουμε παίκτη αυτή τη στιγμή, όμως είναι πραγματικά αστάθμητο και μπορεί στο τέλος να προκύψει μεταγραφή. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν αύριο ας πούμε. Δεν γνωρίζω, αλλά δεν το αποκλείω».

Για τον Ρέζα: «Ο Ρέζα δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της πολιτικής απόφασης που υπάρχει στην χώρα του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει επικινδυνότητα στην οικογένεια του παίκτη αν αγωνιζόταν και δεν θα πάρουμε το ρίσκο να τον βάλουμε να αγωνιστεί. Σεβόμαστε τους νόμους της χώρας του. Ο παίκτης πάντως είπε ότι αν ήταν από το χέρι του δεν θα είχε θέμα να αγωνιστεί. Πάντως, δεν είναι σωστό να συζητάμε για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν θα βοηθήσει στους δυο αγώνες, ούτε να κρίνουμε ένα παίκτη από μερικά λεπτά που αγωνίστηκε. Αποκτήθηκε με την λογική να προσφέρει από την προϋπηρεσία του».