Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομα΄δα μας ανακοίνωσαν με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους την αποχή τους από τα γήπεδα και την νέα χρονιά, αφού όπως αναφέρουν δεν συμφωνούν με το μέτρο της κάρτας οπαδού.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – 6.8.2018

Δυστυχώς οι καθώς πρέπει ερασιτέχνες, άσχετοι από τα γήπεδα και από το άθλημα ολοκληρώνουν την καταστροφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Εισάγουν μέτρα τα οποία όπου έχουν εφαρμοστεί σε άλλες χώρες, έχουν μειώσει τον κόσμο στα γήπεδα και την δυναμική των ομάδων, με αποτέλεσμα μετά από κάποια χρόνια να τρέχουν να τα αποσύρουν (όπως για παράδειγμα στην Ιταλία) . Οι άμπαλες αυτές «διάνοιες» που έχουν το ποδόσφαιρο χεσμένο και το χρησιμοποιούν όταν έχουν φτάσει στην τρίτη ηλικία ως μέσο πολιτικής ανέλιξης και αυτοπροβολής, παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος όλων των ομάδων του νησιού.

Το ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι άσχετοι και επικίνδυνοι είναι ηλίου φαεινότερο καθώς αν επρόκειτο για άτομα τα οποία έχουν ζήσει το ποδόσφαιρο από κοντά, στις κερκίδες με τον κόσμο και όχι από την τηλεόραση ή τα πολυτελή τους boxes θα μπορούσαν να αντιληφθούν την ζημιά την οποία θα προκαλέσουν στο άθλημα, το οποίο ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας αγάπησε και τώρα βλέπει να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του στο βωμό της εξυπηρέτησης οικονομικών και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Σε μια εποχή όπου έχουν κάνει την οικονομία σαν τα μούτρα τους και κόβουν λεφτά από παντού, ένα αντιποδοσφαιρικό μιζαδόρικο μέτρο χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα το οποίο δεν λύνει κανένα πρόβλημα το προβάλουν ως επιτυχία!

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων, οι οποίοι έχουν ιδρυθεί για να προστατεύουν τις ομάδες, να οργανώνουν και να συσπειρώνουν τον κόσμο, και οι οποίοι μετατρέπουν κάθε αγώνα σε γιορτή για να μετατρέπουν τα γήπεδα σε πραγματική έδρα θα πληγούν ανεπανόρθωτα. Κατ’ επέκταση θα πληγούν και τα σωματεία. Το ερώτημα γιατί εφαρμόζεται ένα μέτρο το οποίο ακόμα και οι ίδιοι που το φέρνουν ξέρουν, πάρα τις δημόσιες φανφάρες, ότι δεν μπορεί να περιορίσει την βία φυσικά και θα μείνει αναπάντητο από τους ίδιους.

Είναι ξεκάθαρο πως το μέτρο αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει κάποιον ο οποίος θέλει να δημιουργήσει επεισόδια ακόμα και αν είναι κάτοχος της περιβόητης κάρτας και μόνο ένας ηλίθιος θα υποστήριζε στα σοβαρά το αντίθετο.

Και αν είναι να μιλήσουμε για βία, η βία προκαλείται από τους κύκλους των συμφερόντων που ευνοούνται από την εφαρμογή τέτοιων νόμων με τρανταχτό παράδειγμα το περσινό ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, όπου για πρώτη φορά η απουσία της αστυνομίας από τα σημεία που πάντα βρίσκεται στο Τσίρειο προκάλεσε όλα όσα ακολούθησαν.

Όσον αφορά τα του οίκου μας είναι κοινώς παραδεκτό πως οι τεράστιες επιτυχίες της ομάδας μας δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς το γήπεδο να μετατρέπεται σε πραγματική έδρα και αυτό το γνωρίζουν μόνο όσοι ήταν στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο. Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη παραμιλούσε για μια ομάδα στην Κύπρο η οποία είχε μια από τις πιο καυτές έδρες και εκτός από τις επιτυχίες τις ομάδας όλη η Ευρώπη μιλούσε για τους οπαδούς μας. To μοναδικό πράγμα το οποίο οι πολύ πιο ακριβές ομάδες από εμάς ζηλεύουν, επειδή αυτό δεν αγοράζεται με τα λεφτά. Πιστεύετε πως θα είχαν έρθει αυτές οι επιτυχίες και οι υπερβάσεις απέναντι σε μεγαθήρια με τα «πολλά» λεφτά που μοιράζονται στις ομάδες από την κοπ ; Ή με εσάς να παρακολουθείτε από κάποιο χλιδάτο εστιατόριο; Αν θέλετε να το παίζετε premier league δώστε στις ομάδες τα λεφτά που μοιράζει η premier league, διαφορετικά αφήστε το ποδόσφαιρο και την ομάδα που εκπροσωπεί την Κύπρο όσο κανείς άλλος οργανισμός να αναπνεύσουν!

Το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει πραγματική έδρα χωρίς τους οργανωμένους το είδε όλη η Κύπρος και φέτος με την αποχή μας αλλά και την επιστροφή μας. Το είδε και το 2009 στο ΓΣΠ στο παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο όπου οι οργανωμένοι αποχώρησαν λόγο του κορεό που είχε απαγορευτεί και το κατά τα άλλα γεμάτο ΓΣΠ θύμιζε κηδεία! Οι οργανωμένοι είναι η αιχμή του δόρατος και η ψυχή της ομάδας. Χωρίς αυτούς οι ομάδες του βεληνεκούς μας δεν μπορούν να κάνουν καμία υπέρβαση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τι να καταλάβετε όμως εσείς επαγγελματίες πολιτικάντηδες; Ψηφίζουν για εμάς άνθρωποι που η μόνη σχέση που έχουν με το ποδόσφαιρο είναι να δούνε champions league από το σπίτι τους η να προσκαλεστούν στα boxes σε κάποιο σημαντικό παιχνίδι. Βγάλατε στην φόρα μια στημένη δημοσκόπηση όπου απαντούσαν πολίτες οι οποίοι οι περισσότεροι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, αν έχετε τα κότσια κάντε μια δημοσκόπηση στην οποία θα ψηφίζουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι δηλαδή οι παράγοντες, οι παίχτες, οι προπονητές και ο κόσμος έξω από το γήπεδο να δείτε τι θέλουν οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν πραγματικά το ποδόσφαιρο από κοντά και αφήστε τα εξυπνακίστικα κόλπα σε αυτούς που αναμασούν τον σανό που μοιράζετε.

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ όχι μόνο θα απέχεί και δεν θα συμβιβαστεί με την κάρτα φιλάθλου, αλλά κηρύσσει πόλεμο εναντίον όσων εμπλέκονται πίσω από αυτό το έκτρωμα. Αυτή η ανακοίνωση είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές ενημερώσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν. Σας βλέπουμε, σας παρακολουθούμε, θα σας μποϊκοτάραμε και θα σας ξεμπροστιάσουμε. Θα βγάζουμε σιγά σιγά τα σκάνδαλα στην φόρα από τις εταιρείες ο οποίες συμμετέχουν , τα ιδιωτικά κανάλια, τους οργανισμούς, μέχρι τους πολιτικούς. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας μέχρι να πέσει το γελοίο σας μέτρο της μίζας γιατί ευτυχώς είστε ερασιτέχνες και οι βρωμιές σας δεν θα μείνουν στο σκοτάδι.

Θα παραστούμε στα παιχνίδια του Θρύλου πριν εφαρμοστεί αυτό το άθλιο μέτρο για να ξαναδείξουμε τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ αλλά και την ανεκτίμητη αξία των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Ο αγώνας μας μετά την εφαρμογή του μέτρου θα συνεχίζεται εκτός γηπέδου επικοινωνιακά, οικονομικά και νομικά μέχρι την μέρα που θα πέσει, όπως έχει πέσει σχεδόν σε όλες τις χώρες όπου έχει εφαρμοστεί. Καλούμε όλα τα μέλη του Παν.Συ.Φι και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην εκδώσει την κάρτα της μίζας και της ντροπής. Θα επανέλθουμε.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ