Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό της ομάδας του με την Μποχέμιανς και αναφέρθηκε στον Εμπεσίλιο αλλά και στους τραυματίες.

Ο Σέρβος κόουτς ανάφερε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένοι είμαστε, γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά εδώ και δεν είναι εύκολο όταν παίζεις τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες και δεδομένου ότι αντιμετωπίσαμε δυνατούς αντιπάλους, οι παίκτες έδειξαν ότι παλεύουν μέχρι το τέλος και ήθελαν να κερδίσουν.

Σχετικά με τους τραυματισμούς των Σλάβολιουπ Σρνιτς και Νίκολα Στόιλικοβιτς ανάφερε: «Θα δούμε, ελπίζω ότι οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί, η ιατρική ομάδα μας θα τους εξετάσει σήμερα. Το περιμέναμε ότι ίσως να υπήρχαν τραυματισμοί σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια».

Για την απόδοση του Εμπεσίλιο: «Ο Εμπεσίλιο ήθελα να γνωρίσει τους συμπαίκτες του, να νιώσει την μπάλα και είδα αμέσως ότι είναι καλός παίκτης και ότι θα μας βοηθήσει. Έπαιξε χωρίς προηγούμενο αγώνα με την ομάδα και είμαι ικανοποιημένος. Μερικοί παίκτες χρειάζονται χρόνο και είμαι υπομονετικός».