Ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ καλείται σήμερα να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στον μεγάλο τελικό της χειροσφαίρισης. Κόντρα στον Παρνασσό (18:00, κλειστό Αγίου Δομετίου) η ομάδα μας καλείται να κάνει μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, κόντρα στην δευτεραθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εδώ και μια βδομάδα προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα του. Βασικές μας μονάδες επέστρεψαν στην ενεργό δράση και όλοι είνια ετοιμοπόλεμοι για το απογευματινό ραντεβού. Στις τέσσερις φετινές μας αναμετρήσεις με τον Παρνασσό η ομάδα είχε μόλις 1 ισοπαλία και 3 ήττες και σήμερα αισιοδοξοί πως θα πάρει τη νίκη απέναντι στην ιδιαίτερα ενισχημένη φέτος ομάδα του Στροβόλου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Δομετίου με την είσοδο να είναι δωρεάν για τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να δώσουν παρών τους και να στηρίξουν τις προσπάθειες των χειροσφαιριστών μας. Στις 20:00 ο άλλος ημιτελικός με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αγωνίζεται με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.