Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδερομος Πετρίδης μετά την απονομή μίλησε στη Cytavision και είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα συνεχίζει με τον Μπαλταζάρ στον πάγκο.

 Αναλυτικά:

“Ήταν το δυσκολότερο από τα έξι. Είδατε από την αρχή της περιόδου πόσα προβλήματα είχαμε να ξεπεράσουμε. Παλέψαμε σκληρά. Ένα ευχαριστώ σε όλους, παίκτες, τεχνική ηγεσία, στον Μπαλταζάρ και στον Δώνη, συνεργάτες, προσωπικό ΑΠΟΕΛ στην εταιρεία και στον Αρχάγγελο, στην οικογένεια και στα παιδιά μου. Τέλος καλά, όλα καλά. Είδατε και σήμερα είχαμε ένα αντίπαλο που ήρθε να παίξει ορθολογιστικά και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια και πανάξια. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ”.

 

Αν ήταν πιο γλυκό που ήρθε στο φινάλε: «Ήταν πολύ γλυκό όπως ήρθε όμως θα θέλαμε νωρίτερα γιατί υπήρχε ανησυχία. Έδειξαν οι παίκτες μας ότι έχουν τεράστια αποθέματα πρωταθλητή».

 

Για τον Μπαλταζάρ: «Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουμε με τον Μπαλταζάρ. Είδαμε την δουλειά που κάνει στον Αρχάγγελο, εργάζεται από πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει εμφυσήσει την φιλοσοφία του στους παίκτες και θα συνεχίσουμε μαζί του κατά πάσα πιθανότητα».

 

Για μεταγραφές: «Ο προγραμματισμός μας δεν σταματά ποτέ. Έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά. Έχουμε εντοπίσει κάποιους παίκτες και με καθαρό μυαλό θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις μεταγραφές. Θα έχουμε 6-7 διαφοροποιήσεις στην ομάδα μας για να είμαστε πιο δυνατοί τη νέα χρονιά»