Δυο πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις πανηγύρισαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη την Τετάρτη 09 Μαΐου στην περιοχή Αγίου Ιωάννη της επαρχίας Λευκωσίας. Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του Σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τη σπουδαία επιτυχία του τμήματος.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν 12 αθλητές και οι οχτώ ανέβηκαν στο βάθρο.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Master 1. Ο αρχηγός του τμήματος έκανε το γρηγορότερο χρόνο σε όλες τις κατηγορίες Master και στέφθηκε πρωταθλητής. Το βάθρο στην κατηγορία Master 1 ήταν γαλαζοκίτρινο, καθώς στη 2η και 3η θέση, ανέβηκαν οι Κυριάκος Λακκοτρύπης και Γιώργος Βάκχος αντίστοιχα.

Το άλλο πρωτάθλημα του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε ο νεαρός Σάββας Ζένιου στην κατηγορία Εφήβων.

Η Ελένη Ανδρέου τερμάτισε 2η στις Κορασίδες, την ίδια θέση κατέλαβε και ο Κώστας Ψυσσιής στην κατηγορία Master 2.

Στην κατηγορία Master 3, οι Πολύβιος Γρηγοριάδης και Κώστας Ριαλάς τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.