Στον ΣΠΟΡ FM 95.0  μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα μας, Νεκτάριος Πετεβίνος, o οποίος καταδίκασε την βομβιστική επίθεση στον κ. Καπιτανή, αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα, ενώ μίλησε και για τους τραυματίες.

Το αρχικό του σχόλιο: «Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την βομβιστική επίθεση προς τον Κώστα Καπιτανή. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και παρόλο που δεν γνωρίζουμε τους λόγους αυτής της τραγικής ενέργειας, δεν παύουμε από το να τοποθετούμε την δική μας στήριξη προς έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε για ακόμη μια φορά να μπορέσουν όλοι οι φορείς να εξιχνιάσουν τέτοιες υποθέσεις γιατί θα γινόμαστε μάρτυρές τέτοιων γεγονότων».

Για την ετοιμότητα της ομάδας για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Αυτός είναι ο τρόπος ζωής της ομάδας. Μέσα σε ένα μήνα θα γνωρίζουμε που θα καταλήξει η σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελου. Είναι δύο ημιτελικοί με την ΑΕΚ, σκεφτόμαστε μόνο τον πρώτο. Αν θέλουμε να περάσουμε στον τελικό πρέπει να βάλουμε τις βάσεις και σε αγώνες διπλούς ξέρουμε τι σημαίνει ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο. Θα πάμε στην Λάρνακα με αυτό το σκεπτικό. Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα στο ρόστερ, με τους τραυματισμούς των Μηνά, Αλωνεύτη, Ορ, Εφραίμ ακόμη και ο Καρλάο που περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Από την ισοπαλία με την Ανόρθωση, μειονεκτούμε απέναντι στον Απόλλωνα, και δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε από την Πέμπτη. Πάμε στο ΑΕΚ Αρένα με το να σκεφτόμαστε μόνο το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Μηνά Αντωνίου: «Μερική ρήξη στον χιαστό. Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να προϋποθέτει άλλη προσέγγιση. Όμως επειδή είναι μόνο 24 ετών, μια χειρουργική επέμβαση θεωρείται ενδεδειγμένη λύση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα για να αποφευχθεί οτιδήποτε άλλο στο μέλλον. Θα περάσει και από επιπλέον εξετάσεις, πιο εξειδικευμένες για αν καταλήξουμε που και πως θα κάνει την χειρουργική αποκατάσταση. Αποτελεί άλλη μια ατυχή παράμετρο. Είναι κάτι το οποίο δεν υπολογίζεις, το έχει μοίρα μας φαίνεται. Είχαμε 6 χειρουργεία φέτος. Να ευχηθούμε στον Μηνά καλή ανάρρωση γιατί έχουμε επενδύσει πάνω του για τα επόμενα χρόνια».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Φτάσαμε στο σημείο να εκπλησσόμαστε με αυτό. Προσφέρει δυναμικότητα αυτό και μας έχει λείψει. Γι’ αυτό υπήρξε κάλεσμα από τον πρόεδρο της ομάδας, γιατί έχουμε ανάγκη τον κόσμο. Θεωρώ ότι είδαμε νέα στοιχεία, που ήθελε να βάλει ο κ. Μπαλταζάρ και λόγω συγκυριών δεν τα είχαμε βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά η ομάδα είχε καλή ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μια ευρεία νίκη».

Αν συζητήθηκε κάτι με τους οργανωμένους: «Μέσα από την ανακοίνωση τους απευθύνονται στην ΚΟΠ, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό το μέτρο είναι προσωρινό, αλλά δεν θεωρούμε ότι έχει λύσει το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουν πάρει την απόφαση τους να απέχουν σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό μας στοιχίζει, γιατί κι άλλοι οπαδοί δεν έρχονται. Παρά την προσπάθεια μας δεν αλλάζει κάτι. Εμείς όμως δεν τα σταματήσουμε να καλούμε τον κόσμο».