Ανακοίνωση-Τοποθέτηση απο τους ορανωμένους οπαδούς της ομάδας μας για το μέτρο της ταυτοποίησης:

Αναλυτικά:

Κυπριακό πρωτάθλημα ώρα μηδέν!

Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο, όσοι δεν το παραδέχονται εθελοτυφλούν, όσοι δεν διαμαρτύρονται είναι συνένοχοι σε αυτήν την κατρακύλα. Εδώ και αρκετούς μήνες η ηγεσία της ΚΟΠ πήρε την απόφαση για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ μέτρο ταυτοποίησης το οποίο ισχύει σε αγώνες που θεωρεί επικίνδυνους. Το μέτρο αυτό κύριοι έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Το γνωρίζετε πολύ καλά ΟΛΟΙ. Ντέρμπι με 50 οπαδούς της εκτός έδρας ομάδας, άδειες κερκίδες, γήπεδα χωρίς παλμό, από τα οποία όμως δεν λείπουν τα επεισόδια! Ναι κύριοι, σε παιχνίδια στα οποία δεν έδωσαν το παρών τους οργανωμένοι οπαδοί έγιναν επεισόδια που παραλίγο να κοστίσουν μέχρι και ανθρώπινες ζωές. Επαναλαμβάνουμε το μέτρο αυτό έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ έχει ήδη δηλώσει πως το μέτρο αυτό θα καταργηθεί στο τέλος της σεζόν. Ας μας εξηγήσει ο πρόεδρος γιατί δεν καταργείται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Γιατί να ισχύει το μέτρο αυτό μέχρι να καταργηθεί; Γιατί ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, αφού υποστηρίζει πως θέλει τα γήπεδα γεμάτα δεν καταργεί ΑΜΕΣΩΣ αυτό το μέτρο; Γιατί σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων κάποιοι αποφάσισαν να κριθεί ο τίτλος σε άδεια γήπεδα; Αφού λοιπόν κόπτεστε για το άθλημα, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, σταματήστε να ευνοείτε αυτούς που ξεπούλησαν τα «ιδανικά» τους για έναν τίτλο. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι με την κατάσταση αυτή το Κυπριακό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ και μην περιμένετε μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού ο μόνος λόγος που μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι το μέτρο ισχύει μέχρι να πέσει, είναι για να ευνοηθούν κάποιοι. Αν λοιπόν νοιάζεστε πραγματικά για το ποδόσφαιρο ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Θέλουμε τους πάντες γύρω από την Ομάδα να γνωρίζουν πως είμαστε κοντά τους, πως έχουν την αμέριστη στήριξή μας, τους το δείξαμε και εχτές στο Αλέγκρα, τους το δείχνουμε συνεχώς με πολλές ενέργειες, ενέργειες τις οποίες θα συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε όσο κανένας άλλος να είμαστε μαζί τους στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν μπορούμε να πράξουμε όσο συνεχίζεται αυτή η αθλιότητα εις βάρος μας. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.

Υ.Γ. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε για ορισμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ανύπαρκτες κόντρες, ότι η χθεσινή τοποθέτησή μας δεν απευθυνόταν στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, που πολύ σωστά ξεμπρόστιασε τους ξεπουλημένους. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ και οι Οπαδοί του έμειναν να πολεμούν το μέτρο, αφού ορισμένους τους βολεύει αυτό το έκτρωμα. Αναμένουμε την τοποθέτηση των αρμόδιων φορέων, αναμένουμε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ. 2. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΚΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ