Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα για άλλο ένα παιχνίδι με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει δυσάρεστο πονοκέφαλο καθώς η ομάδα έχει «ξεμείνει» από επιθετικά φτερά.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να επιλέξει τους καλύτερους υπό τις περιστάσεις έντεκα και να κερδίσει την Ομόνοια.

Παρά την ετοιμότητα του Waterman θεωρούμε ότι για άλλο ένα παιχνίδι γάντια βασικού θα πάρει ο Pérez. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Carlão – Μερκής εκτός και αν προτιμηθεί ο Polyakov, με τους Lago και Nsue να συμπληρώνουν την τετράδα στην άμυνα.
Στο χώρο του κέντρου θα δούμε τους Morais και Souza με τον Ebecilio να κινείται λίγο πιο μπροστά σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Sallai και Zahid είναι οι επικρατέστεροι για τα φτερά τις επίθεσης, χωρίς να αποκλείετε να δούμε κάποια έκπληξη από τον Μπαλταζάρ.
Ο De Camargo είναι το φαβορί για να βρεθεί για άλλη μια φορά στη κορυφή της επίθεσης με τους Poté και Dellatorre να συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ:
Waterman, Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Μακρής, Αντωνίου, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre