Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Passing game» αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με την Ομόνοια, την απουσία του κόσμου, ενώ σχολίασε και την κλήρωση του κυπέλλου.

Για το πέναλτι του Ρονάλντο: «Σήμερα είναι Παρασκευή πρωί και ακόμα τα συζητάμε. Μπορώ να καταλάβω και τον διαιτητή γιατί το σφύρισε και μπορώ να καταλάβω γιατί οι ποδοσφαιριστές τις Γιουβέντους αντέδρασαν με τέτοιο τρόπο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλοι είμαστε απόλυτοι και τα πράγματα τα βλέπουμε όπως θέλουμε. Δεν είναι άσπρο – μαύρο υπάρχει και το γκρίζο. Αυτός που είναι απόλυτος, είναι λάθος».

Για το προσεχές παιχνίδι με την Ομόνοια: «Στην φάση που βρισκόμαστε, όποιο παιχνίδι δεν κερδίσουμε θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για να χάσουμε τον τίτλο. Είχα πει και μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση ότι οι δύο βαθμοί που χάσαμε, χάσαμε τη δυνατότητα του ελάχιστου λάθος. Και το επόμενο λάθος θα είναι ακαριαίο».

Για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα του κόσμου λείπει εδώ και μήνες. Το νιώθουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν βλέπουμε να αλλάζουν τα πράγματα. Εδώ και δύο μήνες ζούμε κάτι διαφορετικό. Μας λείπει η ζωντάνια, το πάθος των οπαδών και ίσως αυτό το κομμάτι να μας βοηθήσουμε περισσότερο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα θέλαμε τον κόσμο να έρθει. Περιμένουμε κόσμο με την Ομόνοια, αλλά η προπώληση δεν μας επιβεβαιώνει. Παρουσιάστηκε στα προηγούμενα παιχνίδια να έχουμε αρκετή προπώληση στο γήπεδο, π.χ με την ΑΕΚ τις τελευταίες δύο ώρες είχαμε 1.000 εισιτήρια στην προπώληση. Ελπίζω σήμερα και αύριο να αλλάξει κάτι και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη.»

Για τα παιχνίδια του κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι συνηθισμένος (για το βαρύ πρόγραμμα) λόγω των στόχων του, αφού θέλει να διεκδικεί και τα δύο τρόπαια. Από την προετοιμασία μέχρι τα μέσα του Μάη πρέπει να πηγαίνεις ασταμάτητα. Έχουμε να παίξουμε με τρεις πολύ δυνατές ομάδες σε διάστημα 20 ημερών, αφού θα παίξουμε με την ΑΕΚ 3 φορές. Το να έχεις να παίξεις δύο φορές την ΑΕΚ στην Αρένα δεν είναι φυσικά και ότι το καλύτερο. Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση του Απόλλωνα πιο εύκολη, θα δείξει στο γήπεδο. Η κάθε συνθήκη του αγώνα είναι διαφορετική, άλλο το κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα. Εμείς τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Όσο αφορά τον Ντε Βινσέντι: «Η εμπειρία του Ντε Βινσέντι με το ΑΠΟΕΛ είναι αυτή που τον καταξίωσε στην Ευρώπη και είναι λογικό να αναφέρεται συχνά στην ομάδα που αγωνίστηκε».