Η πρόκριση στον τελικό του Final 4 στο κύπελλο ΟΠΑΠ Basket League είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σήμερα την ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι Cytavision Sports 6.

Οι καλαθοσφαιριστές του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη νιώθουν πανέτοιμοι για τον πιο σημαντικό αγώνα –μέχρι τον επόμενο- της φετινής περιόδου και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στείλουν το ΑΠΟΕΛ στον τελικό της Κυριακής.

Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της, που οφείλει να δώσει δυναμικό παρών στο στάδιο της πρωτεύουσας και να αποτελέσει τον 6ο και καλύτερο παίχτη του ΑΠΟΕΛ.

Η δυναμική του κόσμου είναι αυτονόητη και χιλιοειπωμένη και απόψε καλείται για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσει το προφανές. Η στήριξη θα πρέπει να είναι σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, αφού πάνω από όλα προέχει η προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη.