Ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει τον κόσμο του οτι τη Παρασκευή στις 18:00 θα παρευρεθούμε μαζικά με σκοπό το ψυχολογικό ντοπάρισμα των παικτών στη τελευταία προπόνηση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος στον Αρχάγγελο. Καλούμε όλο το κόσμο του ΑΠΟΕΛ να δώσει δυναμικά το παρών του περνώντας το μήνυμα στις τάξεις των παιχτών μας πως η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στους αγαπημένους μας πελάτες, δείχνοντας παράλληλα την δύναμη των πορτοκαλί στους νεοφερμένους παίκτες που ακόμα δεν μας έχουν ζήσει!!

Στη συνέχεια αναχωρούμε και στις 19:00 δίνουμε το ραντεβού μας στα τσιμέντα του Λευκόθεου, στηρίζοντας τα παλληκάρια του φουτσαλικού μας τμήματος εναντίον της νοθευμένης άτιτλης νεοσκαλιώτικης ομάδας η οποία απεγνωσμένα πασχίζει να δημιουργήσει οπαδική συνειδηση απεμπολώντας το μπασταρδεμένο παρελθόν της .

Η νύχτα ολοκληρώνεται με ένα pregame στον κεντρικό από τα παλιά, από αυτά που ξεσήκωναν τη πρωτεύουσα! Υπό κανονικές συνθήκες τέτοιο παιχνίδι όπως του Σαββάτου για εμάς αποτελούσε διαχρονικά εορτή. Μια εβδομάδα ολόκληρη πριν τον αγώνα η πόλη ζούσε σε ξέφρενους Πορτοκαλί ρυθμούς για το “ντέρμπι” απέναντι στους αιώνιους μισητούς κομπάρσους .

Δυστυχώς όμως, οι αισχροί και διεφθαρμένοι διοικούντες της ομοσπονδίας, αυτοί που καπηλεύονται την μαγεία του ποδοσφαίρου για προσωπικά συμφέροντα ,μας στερούν για πολλοστή φορά το δικαίωμα να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας συνεχίζοντας ακάθεκτοι το καλοστημένο “έργο” τους-την καταστροφή ότι πιο αγνού και λαικού έχει απομείνει σε αυτό τον τόπο , μετατρέποντας τα γήπεδα σε βουβές εκκλησίες και σε παχουλά εισοδήματα τηλεοπτικων πλατφορμών.

Εμείς “κύριοι” κρατάμε το κούτελο μας καθαρό, δεν είμεθα από αυτούς που συμβιβάζονται και ούτε πρόκειται να το πράξουμε, το οφείλουμε στην αξιοπρέπεια και στις ιδέες που κουβαλάμε μέσα μας – δεν ξεπουλιόμαστε για κανέναν λόγο. Είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε μερικές μάχες μέχρι στο τέλος να κερδηθεί αυτός ο πόλεμος.
Η νότια μεταφέρεται στους κατά τόπους Συνδέσμους όπου εκεί θα στήσουμε το δικό μας πάρτι από νωρίς και θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα.

ΥΓ1 : ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ, ΟΣΟ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ

ΥΓ2: ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι