Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και αναφέρθηκε στο «τρίτο» ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο.

Κάποια από τα κύρια σημεία που ανέφερε:

Για τον αγώνα με Πάφο: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε δυο γκολ λόγω εφησυχασμού. Όταν κινδυνεύεις να χάσεις τη νίκη ενώ είσαι μπροστά στο σκορ, αυτό συμβαίνει. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο απέδειξε ο ΑΠΟΕΛ ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Πάφο, είχαμε 2-3 ευκαιρίες εξαιρετικές αποκρούσεις του Κόπριβετς, είναι σημαντική νίκη που μας διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με κάποιους αυτοματισμούς και οργανωμένο τρόπο, κυρίως από αριστερά με Ιωάννου και Σάλαι και από δεξιά από Ενσούε, γιατί ο Ζαχίντ σύγκλινε, σκόραρε ο παίκτης σε θέση φορ, ο Ντελατόρε έχασε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς μετά το 0-2 είμασταν διαφορετική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χάθηκε η προσήλωση που είχαμε στον αγώνα».

Για τον Λάγο: «Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του Λάγο, θα περάσει από εξετάσεις»

Για το «τρίτο» ημίχρονο: «Δεν το επιδιώξαμε. Δυστυχώς το τι συνέβη στη διάσκεψη Τύπου είναι πρωτόγνωρο, ήταν έξω 40-50 άτομα να ρίχνουν πράγματα στα γυαλιά και να βρίζουν είναι απαράδεκτο. Απ’ εκεί και πέρα αν αναφέρεστε στο θέμα των δηλώσεων, είναι άξιο απορίας πως ο προπονητής της Πάφου αποφάσισε, έκρινε και είπε ότι ο κ. Δώνης δεν σεβάστηκε τον κόσμο και τους παίκτες της Πάφου, δεν αντιληφθήκαμε τι εννοεί.

«Ο ΑΠΟΕΛ πηγαίνοντας στη φισούνα δέχτηκε αντικείμενα, ένα απ’ αυτά χτύπησέ τον Μηνά Αντωνίου».

«Καθύβριζαν τον προπονητή 50 άτομα έξω από τη Δημοσιογραφική, ακούγοντας τον προπονητή της άλλης ομάδας να λέει αυτά τα πράματα, βγαίνεις εκτός εαυτού. Ενεργείς διαφορετικά όταν ζήσεις αυτό το πράμα».

«Μπήκε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Υπήρχε ένταση. Όταν ύβριζαν τον προπονητή από το 15’ γιατί διαμαρτυρήθηκε για μια φάση πέναλτι, ε δεν έχει δικαίωμα να κάνει κάποια κίνηση ο προπονητής; Δηλαδή εκείνοι όταν σκοράρουν στο 93, δεν μπαίνει όλος ο πάγκος μέσα; Δεν είπαμε ότι τα γήπεδα είναι εκκλησία. Να αναφέρω και κάτι συγκεκριμένο, η ενόχληση του κ. Δώνη με τον άλλο προπονητή ήταν το γεγονός ότι είπε ότι δεν σεβάστηκε τους παίκτες της Πάφου. Κάνοντας τι; Ειπώθηκε από τον προπονητή αυτό το πράγμα! Να ψάχνουμε και την αιτία για να βγάζουμε συμπεράσματα!»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα κάνει διαγνωστικό έλεγχο ο Λάγο, περιμένουμε νεότερα από τον Εφραίμ από Λισαβόνα, ο Καρλάο δεν θα απαντήσω εγώ, είναι καθαρά στον κ. Δώνη να κρίνει αν είναι έτοιμος, υπάρχουν 4-5 προπονήσεις για να διαπιστωθεί εάν η ετοιμότητά του αν θα αγωνιστεί με την Ομόνοια».

Για τις τιμές των εισιτηρίων: «Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν θεωρώ ότι το οικονομικό είναι ζήτημα, έχει το πιο φθηνό εισιτήριο στο πέταλο ο ΑΠΟΕΛ. Είναι καιρός να αφήσουν οι ΑΠΟΕΛιστες τις εύκολες δικαιολογίες. Να σηκωθούν από την ευκολία του καναπέ, υπάρχουν 4-5 χιλιάδες που ακολουθούν την ομάδα χωρίς δικαιολογίες».