Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Νορβηγίας παραχώρησε ο Γκάγιας Ζαχίντ, όπου μίλησε για το ΑΠΟΕΛ, τον κόουτς Γιώργο Δώνη, καθώς και για το ενδιαφέρον για το πρόσωπο του…

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλό το ότι πιστεύει σε μένα ο προπονητής και με βοήθησε πολύ όταν ήρθα εδώ. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος.  Στην αρχή, έπρεπε να συνηθίσω το νέο περιβάλλον και την νέα κουλτούρα.

Ήταν δύσκολο, αλλά πήρα πολλές βοήθειες από αυτόν και από όλο τον σύλλογο. Ήταν καταπληκτικό. Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λέξεις. Το αποκορύφωμα του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν σίγουρα το ντεμπούτο απέναντι στην Ρεάλ, αλλά είχα και 2 καλά παιχνίδια με την Ντόρμουντ. Νιώθω ότι έχω μια πολύ καλή εξέλιξη εδώ. Τα πρώτα 3 παιχνίδια ήταν δύσκολα αλλά μετά ήμουν σταθερός και γίνομαι καλύτερος.

Είναι μεγάλη μου χαρά που ενδιαφέρονται για εμένα τόσο μεγάλα κλαμπ. Αλλά στο άμεσο μέλλον πρέπει απλώς να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με το ΑΠΟΕΛ, κάτι που νιώθω ότι έχω κάνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Άφησα τους μάνατζερ μου να φροντίζουν για αυτό. Ξέρω ότι θα κάνουν το καλύτερο».