Από τα μέσα Οκτωβρίου που έχει τραυματιστεί ο Μπόι Βάντερμαν καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας πως και πως την επιστροφή του.

Αρχικά ο Γκουντίνιο που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει αλλά και στη συνέχεια ο Πέρεθ, ναι μεν δείχνουν φιλότιμοι προσπαθώντας για το καλύτερο, αλλά δεν έχουν την ποιότητα του Ολλανδού. Ο Μπόι είναι ένα ανίκητος γίγαντας καθαρίζοντας όλες τις φάσεις που εξελίσσονται στο ψηλό παιχνίδι ενώ τα σπουδαία αντανακλαστικά του τον κάνουν τον καλύτερο τερματοφύλακα που αγωνίζεται σήμερα στο νησί μας.

Αρχικά όλοι θεωρούσαν ότι ο Βάντερμαν δεν θα εγγραφόταν για το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά λίγο η αδυναμίες στον άσσο και λίγο η ταχεία αποθεραπεία του, «ανάγκασαν» τον Δώνη να βάλει φρένο σε τέταρτη μετεγγραφή προτιμώντας την επανεγγραφή  του ψηλόσωμου Ολλανδού.

Όπως όλα δείχνουν σε 20 περίπου μέρες θα είναι πανέτοιμος να μπει στο γήπεδο με τον προπονητή της ομάδας μας να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς αν όλα πάνε καλά θα έχει την πιο αξιόπιστη λύση για τα play-off. Στις 25 Φεβρουαρίου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ξεκινούν τα συνεχόμενα ντέπρυ όπου θα κρίνουν και τον πρωταθλητή.