Ποιος μπορεί να ξεχάσει την παραίτηση του Γιώργου Δώνη μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι. Η ομάδας μας εκείνη την περίοδο αν και πραγματοποιούσε εκπληκτικές εμφανίσεις στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, η παρουσία της στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν ήταν ανάλογη. Ο ΑΠΟΕΛ κάθε παιχνίδι παρουσιάζονταν και χειρότερος, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν «αδιάφοροι» και τον κόσμο να δυσανασχετεί. Οι βαθμολογικές απώλειες προβλημάτιζαν τους πάντες ενώ οι νίκες έρχονταν με αγχωτικό τρόπο και στενό σκορ.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπιζε τον ουραγό μέχρι εκείνη την αγωνιστική Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Με το πέρας του παιχνιδιού, ο τεχνικό της ομάδας μας υπέβαλε την παραίτηση του με την διοίκηση ΟΡΘΟΣ να μην την κάνει αποδεκτή.

Η παραίτησης του κ. Δώνη ταρακούνησε τους πάντες στον Αρχάγγελο, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν το μήνυμα από ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή, φέρνοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Από τότε η ομάδα έχει μεταλλαχτεί, με τους ποδοσφαιριστές να βελτιώνουν κατακόρυφα την απόδοση τους. Τα συνεχή τρεξίματα, η ζωντάνια και η διάθεση ήταν τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τον ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια του, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Με πολύ καλές εμφανίσεις, μεγάλα σκορ και τρομερή διάθεση ο ΑΠΟΕΛ μετά την παραίτηση Δώνη, είναι αήττητος για 10 παιχνίδια έχοντας μόνο μια ισοπαλία με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Η ομάδα μας σήμερα έχει καλύψει την διαφορά και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή έχοντας και δυο παιχνίδια στο χέρι.