Μία ακόμα επιλογή για το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ.

Ο Γαβριήλ Κοιλαράς μετά την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάριο, συμφώνησε με τη διοίκηση αφού τον ήθελε ο Τόνις Κωνσταντινίδης και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου .

Ο 27χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής εδώ και λίγες μέρες, πάτησε στο παρκέ και αν όλα πάνε καλά σε 2-3 εβδομάδες θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας και ειδικά εν όψει των πλέι οφ θα είναι μία επιπλέον μονάδα στο πλάνο του Κωνσταντινίδη.


Θυμίζουμε ότι ο Κοιλαράς, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, ήταν πολύτιμο στέλεχος στο ΑΠΟΕΛ αλλά και στην Εθνική ομάδα, κάτι που φιλοδοξεί να επαναλάβει με την επιστροφή του στη δράση.


Ο διεθνής άσος αμέσως μετά την υπογραφή του μας έκανε την εξής δήλωση.

«Είναι αλήθεια ότι πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία από τον τραυματισμό μου όμως σημασία έχει ότι νιώθω πλέον καλά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα εκεί που ανήκω. Μου έλειψε η ομάδα και το μπάσκετ και έχω σαν στόχο να ακολουθήσω σωστά το πρόγραμμα επιστροφής για να μπορέσω, όχι απλά να επανέλθω αλλά να επανέλθω σωστά και αποτελεσματικά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».