Επιστροφές μετρά ο Δώνης που επιτέλους βλέπει το ιατρικό του δελτίο να μικραίνει.
Ιωάννου, Waterman και Milanov είναι οι μοναδικοί που είναι παροπλισμένοι αυτή τη στιγμή με τον Έλληνα τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν οι ποδοσφαιριστές που επέτρεψαν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα μπορέσουν να βοιθίσουν άμεσα. Ο Γιώργος Εφραίμ που επέστρεψε πρώτος έδειξε σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ενώ ο ΝτεΚαμάρκο παρουσιάζετε κάπως μουδιασμένος.

Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο και Ορ είναι τα νέα πρόσωπο που πλέων θα παλέψουν για μια θέση στην εντεκάδα μιας και Αλωνεύτης, Σάλαι και Ζαχίντ για την ώρα έχουν προβάδισμα.

Ο Αργεντινός που στο πρωτάθλημα δεν έχει πάρει ούτε και ένα λεπτό συμμετοχής δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην ομάδα μιας και πέραν των πολλών επιλογών που υπάρχουν, το γεγονός ότι είναι πολύ επιρρεπείς στους τραυματισμούς προβληματίζει τους πάντες στον Αρχάγγελο.

Ο Εμπεσίλιο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τη φετινή χρονιά αλλά έδειξε ανανεωμένος και αναγεννημένος με την έλευση του κ. Δώνη και η λογική λέει ότι θα τον εμπιστευτεί ξανά.

Όσο αφορά τον Ορ ίσως είναι η πιο δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση. Ο Αυστραλός που «κόπηκε» από το Champions League λόγο των πολλών επιλογών που υπήρχαν, δεν κατάφερε να δείξει κάτι ιδιαίτερο στον εγχώριο πρωτάθλημα μιας και είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Ο υγιής ανταγωνισμός σίγουρα θα κάνει καλό στην ομάδα μιας και πλέων κανείς δεν θα θεωρείτε σίγουρος και εντεκαδάτος. Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν είναι σε θέση να βοηθήσουν.