Ένα θετικό στατιστικό διατηρεί ο προπονητής μας στους αγώνες με τον πρώην αιώνιο. Ο Γιώργος Δώνης στην πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τους πράσινους πέντε φορές, μετρώντας τρις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι όταν η ομάδα μας ήταν τυπικά γηπεδούχος έπαιρνε την νίκη ενώ δυο φορές που είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι παραχωρήσαμε ισάριθμες ισοπαλίες χωρίς τέρματα.

Τρις νίκες και δυο ισοπαλίες για τον Έλληνα τεχνικό με αντίπαλο την Ομόνοια και την Παρασκευή θα κάνει το πάν για να πάρει την τέταρτη νίκη του απέναντι στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η προϊστορία λέει ότι πολύ δύσκολα δέχεται γκολ σε τέτοιου είδους παιχνίδια μιας και στις πέντε αναμετρήσεις η εστία του παραβιάστηκε μόλις μία φορά. Ο Γιώργος Δώνης απόδειξε και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ότι ξέρει πολύ καλά να αμύνεται και να κτυπά στις αντεπιθέσεις εκεί που πρέπει. Φυσικά το παιχνίδι της Παρασκευής δεν έχει καμιά σχέση με τους Ευρωπαϊκούς αγώνες μιας και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν μας αναγκάζει να αμυνθούμε αλλά να επιτεθούμε.